De 5 populairste fietsroutes in Nederland

Populaire fietsroutes

De 5 populairste fietsroutes in Nederland

Dagelijks is ons team druk bezig om de mooiste en leukste fietsroutes te ontwikkelen. Ondertussen kan je overal in Nederland wel een route vinden die jou de omgeving in slechts één dag laat ontdekken. Zie je door dit grote aanbod fietsroutes door de bomen het bos niet meer? We hebben de 5 populairste fietsroutes op een rijtje gezet. Dat maakt de keuze een stuk makkelijker!

 

#1 Dijkjesroute langs het Zwin

Deze fietsroute brengt jou door de polder, langs het strand en de Noordzee, door historische plaatsjes én uiteraard langs het Zwin. Terwijl je de prachtige natuur en omgeving ontdekt, kom je meerdere molens tegen die je kan bezoeken. Begeef je op plekken die een belangrijke rol speelden tijdens twee zeeslagen, de Honderdjarige oorlog en de Tachtigjarige oorlog. De Dijkjesroute langs het Zwin wordt het meest van al onze routes in Nederland gefietst! 

Dijkjesroute langs het Zwin

#2 Fietsroute Bijna in België

Tijdens deze fietsroute fiets je bijna in België, maar nog net niet helemaal! Deze zalige route brengt jou richting verschillende natuurpoorten en langs een bakkerijmuseum. Hier ontdek je de geschiedenis van het broodbakken, maar je kan ook zelf aan de slag. Stap op de fiets en geniet van 40 schone kilometers. 

Fietsrooute Bijna in België

#3 Fietsroute De groeten uit Groet

Groet, Bergen en Bergen aan Zee, dat zijn de plaatsen waar deze route jou naartoe brengt. Doe iemand de groeten uit Groet, terwijl je hier het mooie Witte Kerkje bezoekt. Fiets een heerlijk stuk door de duinen en langs de zee. Vergeet ook zeker niet af te stappen bij het uitkijkpunt. 

Fietsroute De groeten uit Groet

#4 Fietsroute Den Haag, een stad die ook rust biedt

Den Haag, een stad die ook rust biedt? Ja, zeker! Terwijl je door de hofstad fietst zal je merken dat er, naast de drukkere plekken, ook rustige locaties zijn. Het is een korte route, zodat je alle tijd hebt om verschillende afstapmomenten te bezoeken. Benieuwd naar het échte rustpunt van Den Haag? Dat is het Haagse Bos waar je doorheen fietst. 

Fietsroute Den Haag, een stad die ook rust biedt

#5 Fietsroute Rotterdam van alle kanten

Last but not least: een fietsroute die 5 sterren ontvangt van fietsers! Tijdens de Fietsroute Rotterdam van alle kanten ontdekken zelfs Rotterdammers nog nieuwe plekken. Alle belangrijke, mooie en interessante afstapmomenten hebben we aan de route gekoppeld. Dus kies jouw favoriete afstapmomenten, voeg ze aan de route toe en onze fietsroute app geeft een melding als je hier in de buurt bent. 

Fietsroute Rotterdam van alle kanten

Fiets deze routes met onze gratis fietsroute app

Dit zijn de 5 populairste fietsroutes van Fietsnetwerk. Wil jij ook graag een dagje weg op de fiets, maar weet je niet goed waar naartoe? Kies een van de vele fietsroutes die wij speciaal voor jou gemaakt hebben. Met onze gratis fietsroute app verdwaal je nooit meer en geniet je van de mooiste en lekkerste afstapmomenten. Welke route ga jij fietsen? 

Wil je alvast 5 gratis fietsroutes ontvangen?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang gratis de digitale Fietskrant