Afstapmoment van de week (7) | Knooppunt 310

Afstapmoment van de week (7) | Knooppunt 310

Uw Chef - Tricht

Uw Chef is verkozen tot het afstapmoment van de zevende week van 2017. Het afstapmoment ligt in Tricht is een "no nonsense" middenweg van een restaurant en cafetaria. Het restaurant biedt hierdoor een breed scala aan gerechten.

Fietsnetwerk Stamp Large

Op de fiets langs Tricht

Het dorp Tricht ligt naast De Linge, een kronkelende rivier door het Gelderse landschap. Aan de ene kant mond de rivier vlak bij het Amsterdam-Rijnkanaal uit en aan de andere kant komt hij in het centrum van Gorinchem terecht. Vervolgens mond de rivier uit in de Boven Merwede. Ook is de Linge onderdeel van de grens tussen het westelijke puntje van Gelderland en de provincie Zuid-Holland.

Genieten bij Uw Chef

Stap tijdens het fietsen even af bij Uw Chef om het brede scala aan gerechten zelf te ontdekken. Je kunt onder andere terecht voor een lunch of diner met een kopje koffie, thee, een wijntje of een biertje. Daarnaast staat er bijvoorbeeld schnitzels, gamba's, draadjesvlees, kalfswang of verse kipragout op het menu.

Naar het afstapmoment.

Fietsroutes rondom Uw Chef

Rondom het restaurant en rondom Tricht zijn genoeg fietsroutes te vinden. Al deze fietsroutes zijn natuurlijk te vinden in onze fietsroute App maar toch verklappen we alvast één van de routes aan je:

Fietsroute langs de Linge

Fietsroute langs de Linge

Met deze fietsroute verlies je de bovengenoemde rivier nimmer uit het oog. Je fietst namelijk een rondje langs een deel van De Linge. Naast het natuurschoon dat te vinden op deze route komen geschiedenisliefhebbers ook voldoende aan hun trekken. De plaats Geldermalsen wordt al in het jaar 850 genoemd in een oorkonde.

Naar de fietsroute.

Wil je alvast 5 gratis fietsroutes ontvangen?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang gratis de digitale Fietskrant

Deel via