Afstapmoment van de week (6) | Knooppunt 381

Afstapmoment van de week (6) | Knooppunt 381

Brasserie La Maison - Oosterbeek

Ons afstapmoment van deze week is Brasserie La Maison (vrij vertaald Het Huis) in Oosterbeek. Stop tijdens het fietsen van je fietsroute even voor een uitgebreide lunch of een uitgebreid diner.

 

Fietsnetwerk Stamp Large

Oosterbeek een belangrijke plaats in de Tweede Wereldoorlog

Oosterbeek ligt naast Arnhem en speelde een belangrijke rol in de Tweede Wereldoorlog: in hotel Hartenstein (tegenwoordig het Airborne museum) was het hoofdkwartier van de Britse 1e Luchtlandingsdivisie gevestigd; de kerk deed dienst als verbandpost voor de geallieerde troepen.

Even afstappen bij La Maison

Naast een uitgebreide lunch of diner kun je ook terecht voor één van de koffiespecialiteiten. De gastvrije bediening serveert je een verscheidenheid aan gerechten, zowel groot als klein. Alle gerechten zijn door de chef-kok met de grootste zorg voorbereid.

Naar het afstapmoment.

La Maison bezoeken tijdens je fietsroute

Om de omgeving van het afstapmoment nog beter te kunnen ontdekken hebben we een prachtige fietsroute voor je geselecteerd. De route kun je in allerlei formaten printen of downloaden voor je fietsnavigatie. Heb je onze Fiets App al ontdekt? Deze is eenvoudig in gebruik, je raakt nooit meer de weg kwijt en je hebt altijd de mooiste afstapmomenten bij de hand. 

 

Meer informatie over de Fietsroute App

Fietsroute Hoog en Laag

Fietsroute Hoog en Laag

Tijdens het fietsen van de route ontdek je verschillende bezienswaardigheden. Zo kun je bijvoorbeeld Kasteel Doorwerth bezichtigen. De Oude Kerk in Oosterbeek is een belangrijke herdenkingsplek rondom de Slag om Arnhem. Een deel van de kerk is al gebouwd in de tiende eeuw.

Naar de fietsroute.

Naast de bovenstaande route zijn er natuurlijk nog veel meer fietsroutes in de buurt van Oosterbeek.

Wil je alvast 5 gratis fietsroutes ontvangen?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang gratis de digitale Fietskrant

Deel via