Afstapmoment van de week (3) ? Knooppunt 650

Afstapmoment van de week (3) ? Knooppunt 650

Hotel de Bosrand ? Ede

Deze week is Hotel de Bosrand in Ede door onze experts verkozen tot afstapmoment van de week. Lees verder en ontdek waarom je hier een bezoekje moet brengen.

Ontdek de omgeving van Ede per fiets

Aan de rand van natuurgebied de Veluwe ligt Hotel de Bosrand. Het hotel beschikt over 44 ruime en comfortabele kamers. De kamers zijn voorzien van een eigen badkamer, een LCD-televisie en gratis WiFi. Mocht je geen zin hebben om je eigen fiets mee te nemen dan kun je bij het hotel een fiets huren.

Zien rondom Ede

Het afstapmoment ligt in het zuidelijke deel van de Veluwe. In de omgeving kun je dan ook genieten van de prachtige natuur. Breng tijdens je fietsroute in de buurt van Hotel de Bosrand een bezoek aan Nationaal Park de Hoge Veluwe. Een fietsroute is namelijk prima te combineren met culturele activiteiten op het park zoals een bezoek aan het Kröller-Müllermuseum of het St. Hubertus-jachtslot.

Naar het afstapmoment.

Fietsroutes in de buurt van Hotel de Bosrand

In de buurt van het afstapmoment van de week zijn genoeg fietsroutes te vinden. Al onze fietsroutes zijn ook te vinden in de Fiets App. We geven je alvast één fietsroute cadeau:

Fietsroute Wekeromse Zand en Valkse Beek

Fietsroute Wekeromse Zand en Valkse Beek

Deze fietsroute brengt je onder andere langs de Goudsberg, het geografische middelpunt van Nederland.

Naar de fietsroute.

Er zijn natuurlijk nog meer fietsroutes in de buurt van Ede.

Wil je alvast 5 gratis fietsroutes ontvangen?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang gratis de digitale Fietskrant

Deel via