Afstapmoment van de week (2) | Knooppunt 220

Afstapmoment van de week (2) | Knooppunt 220

Pannenkoekenboerderij de Wildenburg - Baarn

We trappen het jaar af met Pannenkoekenboerderij de Wildenburg als afstapmoment van de week!

Fietsnetwerk Stamp Large

Ontdek de omgeving van Baarn op de fiets

Plof gezellig neer – binnen in het rustieke restaurant of buiten op het overdekte terras. De Pannenkoekenboerderij werkt met veel biologische ingrediënten: puur, natuurlijk, maar vooral erg lekker. Ook voor kinderen is er van alles te beleven en wie van fietsen houdt komt in de omgeving van De Wildenburg volledig aan zijn trekken. Er zijn in de omgeving namelijk meerdere fietsroutes van verschillende formaten. Bij de boerderij zijn er ook nog eens oplaadpunten voor de elektrische fiets.

Zien in Baarn

In de omgeving van het afstapmoment kun je genieten van de statige bossen, eeuwenoude bomen en landhuizen en kastelen uit een vorig leven. Ook zijn er mooie, stille plekjes langs prachtige weilanden waar de zon niet onder lijkt te willen gaan. Wist je trouwens dat je langs de Amsterdamsestraatweg, tussen Baarn en Soest, Paleis Soestdijk vindt? Koningin Juliana en prins Bernhard zwaaien je, dankzij beeldhouwer Kees Verkade, vrolijk toe. Ook kun je tegen betaling het paleis binnengaan om te zien hoe de koninklijke familie leefde.

Naar het afstapmoment.

Fietsen in de omgeving van Pannenkoekenboerderij de Wildenburg

In de omgeving van de Wildenburg valt genoeg te beleven. Zo zijn er ook een heleboel prachtige fietsroutes te fietsen, die staan natuurlijk allemaal in onze Fiets App. We geven je alvast één fietsroute om er even in te komen:

Fietsroute Rondom natuurlijk Soest

Fietsroute rondom natuurlijk soest

Deze fietsroute leidt je onder andere langs: Paleis Soestdijk, het Baarnsche bos, de Lage Vuursche, Park Vliegbasis Soesterberg en de Soesterduinen.

Naast deze route zijn er nog veel meer fietsroutes in de buurt van Baarn.

Wil je alvast 5 gratis fietsroutes ontvangen?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang gratis de digitale Fietskrant

Deel via