Achterveld en Glind

Fietsroute van de week (50) | Achterveld en Glind

Fiets langs het Valleikanaal en over rustige landweggetjes

De fietsroute van de week voert je over rustige landweggetjes rond Achterveld naar de Glind. Ook fiets je twee keer langs het Valleikanaal, met een prachtig uitzicht over het water en omliggende velden. Nieuwsgierig? Lees dan verder.

Fietsroute rond Achterveld en De Glind

Vanuit het centrum van Leusden fiets je via een mooi fietspad naar het Valleikanaal. De Glind is misschien beter bekend als Jeugddorp De Glind, omdat hier uit huis geplaatste jongeren worden opgevangen. Ook al is het daarom een dorp geworden met veel voorzieningen voor kinderen.

Naar de fietsroute.

Afstapmomenten in de buurt van de route

Theehuis Monchouette - Leusden

Theehuis Monchouette is te vinden aan de rand van Leusden, in de landelijke omgeving van de Gelderse Vallei, Utrechtse Heuvelrug en de Grebbenlinie. Met prachtig uitzicht op het Valleikanaal kun je genieten van heerlijke (warme) dranken met huisgemaakt gebak of iets anders lekkers.

Naar het afstapmoment.

Van der Valk Hotel Leusden - Amersfoort

Van Der Valk Leusden   Amersfoort

Van der Valk Hotel Leusden ligt aan de rand van Amersfoort en vormt hiermee een prachtige uitvalsbasis om eens heerlijk in de omgeving van Amersfoort te gaan fietsen. Het veelzijdige hotel heeft een restaurant, een lounge en zelfs een pianobar.

Naar het afstapmoment.

Wil je alvast 5 gratis fietsroutes ontvangen?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang gratis de digitale Fietskrant

Deel via