98% van gebruikers beveelt website aan

98% van gebruikers beveelt website aan

Fietsers, bedankt!

Na een uitgebreid gebruikersonderzoek van Fietsnetwerk.nl onder de recreatieve fietsers blijkt dat hun website zeer goed in de smaak valt onder deze doelgroep. Dit is gebleken uit het hoge percentage dat aangeeft de website aan te bevelen aan vrienden en kennissen. 

Persoonlijke fietsroutes vallen in de smaak

Fietsnetwerk.nl onderzocht de klanttevredenheid door middel van een aantal meerkeuzevragen. Zaken die hieruit zijn gemeten zijn onder andere de tevredenheid over de zoekfunctie, de website en het samenstellen van een persoonlijke fietsroute. Over al deze aspecten is gebleken dat de gebruikers zeer tevreden zijn, waarbij vooral de mogelijkheid een fietsroute eenvoudig te kunnen personaliseren erg in de smaak valt. Ook geven gebruikers aan dat de informatie op de website erg duidelijk te vinden is.

Knooppunten toevoegen in persoonlijk fietsroute

Bij de fietsroutes van Fietsnetwerk.nl zijn ook afstapmomenten, de zogenaamde knooppunthouders toe te voegen, zoals restaurants en bezienswaardigheden. Uit het onderzoek komt naar voren dat de meeste gebruikers onderweg het liefst een leuke bezienswaardigheid aan hun fietsroute toevoegen, ook de restaurants zijn daarnaast zeker populair. De recreatieve fietser maakt van deze afstapmomenten op veel routes gebruik, wat zorgt voor extra afwisseling en een nieuwe dimensie voor knooppuntenroutes fietsen.

Positieve feedback waardevol voor toekomstige updates

Op het gebruikersonderzoek heeft Fietsnetwerk.nl een hoge response ontvangen, waardoor het representatief is voor de mening van de gebruikers. Alle zeven onderwerpen zijn zeer positief beoordeeld, wat stemt tot grote tevredenheid bij de medewerkers van Fietsnetwerk.nl. “We zijn erg blij met deze positieve feedback, dit is precies waar we het voor doen en de tips die we hebben ontvangen zullen we zeker meenemen in nieuwe updates van de website”, aldus Wouter Terpstra, de eigenaar van Fietsnetwerk.nl. 

Wil je alvast 5 gratis fietsroutes ontvangen?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang gratis de digitale Fietskrant

Deel via