Fietsvierdaagse

Fietsvierdaagse

Door bos en stad

In het fietsseizoen zijn er tal van fietsvierdaagsen te vinden. In elke provincie worden goed georganiseerde en uitgebreide fietsvierdaagsen georganiseerd. Afhankelijk van de regio brengt de ene je langs uitgestrekte weilanden en dichte bossen. De ander brengt je weer langs grote steden en imposante gebouwen. Elke fietsvierdaagse verschilt in lengte. Er zijn zelfs fietsvierdaagsen te vinden met verschillende routelengtes.

Fietsnetwerk is overal

Wil je naast het fietsen onderweg nog informatie over wat wij te bieden hebben? Grote kans dat dat mogelijk is. In het fietsseizoen zijn wij namelijk bij veel van de fietsvierdaagsen aanwezig. Wij geven je dan informatie over wat wij precies doen, hoe onze App werkt en nog veel meer.

Het 'Fietsnetwerk tentje' is te herkennen aan de witte kleur met ons logo op het puntdak. Mocht je zelf een vraag hebben over bijvoorbeeld het knooppuntennetwerk, onze routes of de App? Aarzel dan niet om deze te stellen. Wist je dat alle fietsvierdaagsen en andere evenementen waarbij wij aanwezig zijn te vinden zijn op onze 'Fietsevenementen' Facebook pagina?

 

Enkele bekende fietsvierdaagsen

Onderstaand vind je een overzicht van drie bekende fietsvierdaagsen:

  • Drentse Fietsvierdaagse;
  • LAURA Fietsvierdaagse;
  • Hof van Twente fietsvierdaagse.

Wil je alvast 5 gratis fietsroutes ontvangen?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang gratis de digitale Fietskrant