Fietsen Utrechtse Heuvelrug

Fietsen Utrechtse Heuvelrug

Fietsen Utrechtse Heuvelrug

Met de centrale ligging is de Utrechtse Heuvelrug een ideale fietsbestemming voor velen. Omringd door grote steden als Utrecht, Amersfoort en Hilversum biedt dit gebied een oase van rust en mag het zeker één van de juweeltje van Nederland genoemd worden. Kies een knooppuntenroute uit en geniet!

Fietsroutes in Utrecht

Fietsen door het Nationaal Park

De Utrechtse Heuvelrug is een absolute aanrader, met veel afwisseling in natuur. Zo gaat het gebied van bossen tot rivieren, van heidevelden tot leuke dorpjes en van vlak agrarisch landschap tot uiterwaarden. Maar ook van buitenplaatsen en kastelen. Sinds een aantal jaar is het zuidelijk deel van de Utrechtse Heuvelrug uitgeroepen tot Nationaal Park. De Utrechtse Heuvelrug loopt van de Grebbeberg bij Rhenen tot aan het Gooimeer bij Huizen. De Utrechtse Heuvelrug is bij uitstek een gebied om te fietsen of te wandelen. Begin nu met zoeken naar een fietsroute op de Utrechtse Heuvelrug.

Meer weten over de Utrechtse Heuvelrug?

Zowel voor jonge als voor de iets oudere bezoeker van de Utrechtse Heuvelrug kan het leuk zijn om meer achtergrondinformatie over het gebied te hebben. Gelukkig voorziet het Nationaal Park in die behoefte. Er zijn allerlei uitgaven die vaak voor een heel geringe prijs kunnen worden aangeschaft. Dat maakt het genieten tijdens een knooppuntenroute compleet.

Wil je alvast 5 gratis fietsroutes ontvangen?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang gratis de digitale Fietskrant