Last Minute | Van Gogh Fietsarrangement deel 2

Van Gogh arrangementen 2

Beleef het leven van Vincent van Gogh

Het Van Gogh fietsarrangement laat je belangrijke plekken zien uit het leven van de Brabantse schilder: Vincent van Gogh. Treed in zijn voetsporen en bezoek Eindhoven en Nuenen, de plek waar de Brabantse schilder veel inspiratie vandaan haalde. Terwijl je door de boerenlandschappen fietst kun je met een beetje verbeelding Vincent nog zien schilderen. 

Het arrangement duurt drie dagen. Op de tweede dag fiets je naar Nuenen en bezoek je het Vincentre. De route is 60 kilometer lang. Tijdens de fietstocht kun je gebruik maken van de Fietsnetwerk App, deze laat je onderweg mooie afstapmomenten zien.

 

 

Inhoud Van Gogh arrangement

Van Gogh dag 1, arrangement 2Van Gogh 2 dag 2Van Gogh 2 dag 3

Boeken

Na aankomst en inchecken in het hotel, kan je gaan genieten van de stad. De volgende dag staat de eerste kennismaking met Van Gogh gepland. Nadat je over het sprankelende Van Gogh Roosengaarde fietspad hebt gefietst, kom je aan in Nuenen, de plek waar Vincent heeft gewoond. Bezoek hier het Vincentre en het Van Gogh kerkje. Laat je in Nuenen ook inspireren door veel meer huizen en standbeelden die nog een sterke connectie hebben met de Brabantse schilder. Vervolg de fietsroute en fiets door mooie landschappen. Op de laatste dag is het alweer tijd om naar huis te gaan, of breng nog een bezoekje aan Eindhoven.

Veel gestelde vragen

Voor hoeveel personen is het arrangement?
De prijs van het arrangement is gebaseerd op een boeking voor twee personen. Wil je het fietsarrangement liever voor één persoon boeken? Neem dan even contact met ons op via info@fietsnetwerk.nl. Wij kijken dan wat we voor je kunnen betekenen.

 Is het ook mogelijk om een fiets te huren?
Voor bepaalde locaties is het mogelijk om ook een fiets te huren. Dit kan via de accomodatie of door ons te mailen via info@fietsnetwerk.nl. We nemen dan snel contact met je op. 

Kan ik een annuleringsverzekering afsluiten?
Het is mogelijk om een annuleringsverzekering af te sluiten. Nadat je hebt geboekt ontvang je een email met daarin een link. Via deze link is het mogelijk om een annuleringsverzekering af te sluiten.

 Aanvullende informatie

Door een reservering te maken voor dit arrangement gaat u akkoord met onze Algemene voorwaarden voor Fietsarrangementen

 

Boeken

Wil je alvast 5 gratis fietsroutes ontvangen?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang gratis de digitale Fietskrant