Zorgboerderij Ons Verlangen
Zorgboerderij Ons Verlangen
Zorgboerderij Ons Verlangen
410

Zorgboerderij Ons Verlangen - Zunderdorp

N 52.4171403 / E 4.980991

Vlak onder de rook van Amsterdam ligt het karakteristieke dorpje Zunderdorp, omringd door veenweide gebied. Hier vindt u onze biologische zorgboerderij Ons Verlangen. Boerderijwinkel en IJstuin Ons Verlangen bevindt zich sinds 2014 op een nieuwe locatie van Zorgboerderij Ons Verlangen, Broekergouw nr. 8 in Amsterdam-Noord. Onze boerderijwinkel biedt een grote diversiteit aan biologische lokale en nationale producten zoals groenten, fruit, thee, sapjes, beleg en nog veel meer eerlijke producten. Tevens kunt u bij ons terecht voor vers biologisch rundvlees en lamsvlees van onze biologische boerderij.

Sinds 1 juni 2015 zijn wij begonnen met onze eigen zuivelmakerij. Wij gebruiken de melk van onze eigen koeien die gras gevoerd worden (aangevuld met een kleine hoeveelheid biologische biks) voor producten als gepasteuriseerde melk, karnemelk, yoghurt, kwark, roomboter en boerenkazen. Onze zuivelproducten maar ook de biologische eieren worden in de boerderijwinkel verkocht.

Elk jaar rond april gaat de IJstuin open. De IJstuin biedt u 12 verschillende soorten biologisch ijs en is gemaakt met de melk van onze koeien. Naast ijs kunt u ook een kopje koffie of thee drinken en genieten van een heerlijk stukje taart of bijvoorbeeld een tosti. Ons terras is opgebouwd in de tuin waar u van de omgeving en , als het weer het toelaat, van een heerlijk zonnetje kunt genieten. De kinderen kunnen kennis maken met kippen, geiten, schapen, varkens, paarden en konijnen. Op het erf lopen ook katten en een hond rond. De koeien staan meestal wat verder weg van de boerderij. Naast dierenplezier vindt u in de IJstuin een glijbaan, zandbak en wipkip en tractors waar de kinderen mee kunnen spelen.

Wilt u rauwe melk tappen dan kunt u terecht bij onze melktap t.h.v. Broekergouw 5. De prijs is €0,85 per liter. U dient te betalen met gepast klein geld. U kunt ter plaatse een jerrycan kopen voor 1 euro.

Zorgboerderij Ons Verlangen
Zorgboerderij Ons Verlangen
Zorgboerderij Ons Verlangen

Zorgboerderij Ons Verlangen
Broekergouw 8
1027 AH Zunderdorp

Contactgegevens
T: 06-30407431
E: winkel@zorgboerderijamsterdam.com

Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag Gesloten
Zaterdag 10:00 - 16:30
Zondag Gesloten

Openingstijden gelden vanaf 1 april. Ook in de winter zijn we open, kijk voor de juiste openingstijden op onze website.

Beoordelingen
Er zijn geen reviews gevonden voor dit afstapmoment.
Schrijf een beoordeling

Heb je een bezoek gebracht aan deze locatie? Help ons mee en schrijf een beoordeling.

Selecteer het aantal sterren dat je deze locatie geeft (op basis van maximaal 5 sterren) en beschrijf je ervaring

Voor de veiligheid willen we zeker weten dat je een mens bent.