Erve 't Byvanck
Erve 't Byvanck terras
Erve 't Byvanck vooraanzicht
Erve 't Byvanck tuin
Vakantiepark de Byvanck

Vakantiepark de Byvanck - Beltrum

N 52.0946609 / E 6.5611636

Het idyllische erf met de karakteristieke boerderij en monumentale bomen is het visitekaartje van deze recreatieboerderij. De twee statige oprijlanen geven het erf een landgoed-achtige allure. Vakantiepark de Byvanck vindt u in de Gelderse Achterhoek dicht bij de Duitse grens. De streek kenmerkt zich door rust, ruimte en gemoedelijkheid. Het afwisselende landschap nodigt uit tot wandelen en fietsen.

Achter elke kronkel in de weg wordt je verrast door weer een ander stukje Achterhoek. Op het erf staat een 'uutblaoshuusken'. Zowel passanten als de gasten kunnen er gebruik van maken. Het is een opmerkelijk en karakteristiek gebouwtje en is van oorsprong de 'böll'nstal': de huisvesting van de stieren. Boeren uit de omgeving kwamen hier vroeger met hun tochtige koeien naar 't Byvanck voor een bezoek aan de stier. Vanaf 2007 is dit gebouwtje in gebruik als Uutblaos Huusken. Recreanten zijn hier nu welkom om, zoals in de streektaal wordt gezegd: 'effe uut te blaoz'n' (even tot rust te komen).

In de schaduw van de monumentale bomen of volop in het zonnetje is er gelegenheid even lekker te zitten en een kopje koffie/thee, een vruchtensapje of een boerenijsje te nuttigen. Ook is het mogelijk ondertussen je fiets op te laden en gebruik te maken van het toilet. Vaak komt het enige geluid dat u- al genietend- hoort van de tjilpende vogels. Een echt Rustpunt dus!

Erve 't Byvanck
Erve 't Byvanck terras
Erve 't Byvanck vooraanzicht
Erve 't Byvanck tuin

Vakantiepark de Byvanck
Bruggertweg 5
7156NB Beltrum

Contactgegevens
T: +31 545-261426
E: info@erve-byvanck.nl

Openingstijden
Maandag 24 uur open
Dinsdag 24 uur open
Woensdag 24 uur open
Donderdag 24 uur open
Vrijdag 24 uur open
Zaterdag 24 uur open
Zondag 24 uur open
Beoordelingen
Er zijn geen reviews gevonden voor dit afstapmoment.
Schrijf een beoordeling

Heb je een bezoek gebracht aan deze locatie? Help ons mee en schrijf een beoordeling.

Selecteer het aantal sterren dat je deze locatie geeft (op basis van maximaal 5 sterren) en beschrijf je ervaring

Voor de veiligheid willen we zeker weten dat je een mens bent.