t Raadhuis
t Raadhuis
t Raadhuis
t Raadhuis
't Raadhuis

't Raadhuis - Wanroij

N 51.6566545 / E 5.8203995

't Raadhuis bevat een Cafe, Eetwinkel en Restaurant.

Café
Café ‘de Entree’ is de ontmoetingsplaats voor een borrel met vrienden, dansen tot in de kleine uurtjes, het kan allemaal. Centraal gelegen in Wanroij is ’t Raadhuis al jaren een begrip in de regio voor een groot en gevarieerd publiek. In de lente- en zomermaanden is het daarbij goed toeven in de grote terrastuin van ‘t Raadhuis.

Eetwinkel
Eetwinkel ‘de Publieke Ruimte’ is ieder moment van de dag een bezoek waard. In de eetwinkel kunt u terecht voor een kopje koffie tot een uitgebreide lunch of een maaltijdschotel. De koffie serveren wij indien gewenst met een lekker stukje gebak. Bij de lunch/maaltijd kunt u kiezen uit (luxe) broodjes, pasta met een saus naar keuze of een warme snack. Verder kunt ook nog genieten van onze Italiaanse schepijs van Senso Gelato. U kunt ons gehele aanbod in onze eetwinkel nuttigen of bestellen/afhalen. Bij mooi weer is het ook goed toeven op het terras van onze eetwinkel.  

Restaurant
Restaurant ‘de Secretarie’ van ’t Raadhuis is een aangename en stijlvolle ontmoetingsplaats  waar je van vrijdag tot zondag voor een betaalbare prijs kan dineren. Smakelijk, betaalbaar en gezellig eten. Met z’n tweeën, of alleen. Met vrienden, familie of zakelijk. In het voormalige raadhuis voelt iedereen zich thuis. Restaurant ‘de Secretarie’ van ’t Raadhuis staat voor genieten van smaakvolle Bourgondische gerechten samengesteld uit eerlijke producten uit de regio. En laat het weer het toe, dan serveren wij uw aperitief, lunch of diner op het riante terras van Restaurant ‘de Secretarie’.

t Raadhuis
t Raadhuis
t Raadhuis
t Raadhuis

't Raadhuis
Dorpstraat 10
5446AN Wanroij

Contactgegevens
T: 0485-471115
E: info@raadhuiswanroij.nl

Openingstijden
Maandag 16:00 - 22:00
Dinsdag Gesloten
Woensdag 16:00 - 22:00
Donderdag 16:00 - 22:00
Vrijdag 11:00 - 00:00
Zaterdag 11:00 - 00:00
Zondag 11:00 - 00:00
Beoordelingen
Er zijn geen reviews gevonden voor dit afstapmoment.
Schrijf een beoordeling

Heb je een bezoek gebracht aan deze locatie? Help ons mee en schrijf een beoordeling.

Selecteer het aantal sterren dat je deze locatie geeft (op basis van maximaal 5 sterren) en beschrijf je ervaring

Voor de veiligheid willen we zeker weten dat je een mens bent.