Van der Valk hotel Sassenheim-Leiden
Welkom bij Hotel Van der Valk Sassenheim-Leiden
Check-in bij Van der Valk Sassenheim-Leiden
Fietsen huren bij Van der Valk
Lekker loungen bij Hotel Sassenheim
Treed binnen bij Van der Valk Sassenheim-Leiden
Uitzicht op de tuin
Buffet restaurant Van der Valk Sassenheim-Leiden
Startpunt | Van der Valk hotel Sassenheim-Leiden

Startpunt | Van der Valk hotel Sassenheim-Leiden - Sassenheim

N 52.2124535 / E 4.5043637
icon-voorzieningen-drinken-blue
icon-voorzieningen-eten-blue
icon-voorzieneingen-fietsenstalling
icon-voorzieningen-laadpas-blue
icon-voorzieningen-parkeren-blue
icon-voorzieningen-bed-blue
icon-voorzieningen-terras-blue
icon-voorzieningen-kraanwater-blue
icon-voorzieningen-wc-blue
icon-voorzieningen-wifi-blue

In het hart van de prachtige Nederlandse Bloembollenstreek bevindt zich Van der Valk hotel Sassenheim-Leiden, een ideale locatie voor fietsers die willen genieten van de prachtige bloembollenstreek en daarbuiten.

OMGEVING
Of je nu een ontspannen fietstocht door de kleurrijke bollenvelden maakt, een verfrissende rit langs de kustlijn plant, of de historische stad Leiden wilt verkennen, dit hotel is de perfecte uitvalsbasis voor jouw avontuur. Ontdek de prachtige omgeving, inclusief het wereldberoemde bloemenpark Keukenhof en de kleurrijke bollenvelden in het voorjaar, de uitgestrekte stranden van Noordwijk en Katwijk aan Zee, de historische charme van Leiden en de serene schoonheid van de Kagerplassen.

FACILITEITEN
De overdekte fietsenstalling met oplaadpunt voor E-bikes zorgt ervoor dat jouw fiets veilig en klaar voor gebruik is. Na een dag vol activiteiten kun je heerlijk ontspannen in een van de comfortabele hotelkamers of in een van de themasuites (op basis van beschikbaarheid). Bij Van der Valk hotel Sassenheim - Leiden kun je bovendien gratis parkeren op het ruime parkeerterrein en profiteren van het WiFi-netwerk.

RESTAURANT NEST
Het trendy à la carte restaurant Nest is dagelijks geopend van 08:00 tot 22:00 uur en biedt een uitgebreide selectie aan gerechten die perfect zijn voor een welverdiende pauze tijdens jouw fietstocht. Van een kopje koffie met gebak tot een uitgebreide lunch, borrel met hapjes en/of diner; bij restaurant Nest word je met een brede glimlach verwelkomd. Reserveren is vereist.

OZZO ORIENTAL RESTOBAR
Voor liefhebbers van de Aziatische keuken is OZZO Oriental Restobar een absolute aanrader. Je geniet er van verse sushi, sashimi en andere heerlijke oosterse gerechten, vergezeld van verfrissende cocktails op het terras aan het water. OZZO is dagelijks geopend van 17:00 tot 00:30 uur. Reserveren is vereist.

LIVE COOKING BUFFET
Buiten de zomermaanden vindt er elke 2 weken een gezellig dinerbuffet op zaterdag en een feestelijke brunch op zondag plaats in het Live Cooking Buffetrestaurant. Hier kun je met de hele familie van genieten, want voor onze jongste gasten worden er dan leuke activiteiten (onder begeleiding) georganiseerd in de Kinderhoek. Af en toe is er ook een lunchbuffet in het buffetrestaurant, waarbij je van harte welkom bent als er nog beschikbaarheid is. Reserveren is vereist.

FIETSARRANGEMENTEN
Maak jouw fietsavontuur compleet met een van de speciale fietsarrangementen, beschikbaar in het voorjaar, de zomer en de herfst. Deze arrangementen omvatten een comfortabele overnachting, een smakelijk ontbijtbuffet, een verrukkelijk driegangendiner en een lunchpakket voor onderweg.

De fietsarrangementen zijn ook voor meerdere dagen te boeken en worden aangeboden o.b.v. beschikbaarheid: https://www.hotelsassenheim.nl/arrangementen/fiets-arrangementen

Team Van der Valk kijkt ernaar uit je te mogen ontvangen en wenst je veel fietsplezier in deze prachtige regio en/of een heerlijk verblijf in het hotel-restaurant!

Van der Valk hotel Sassenheim-Leiden
Welkom bij Hotel Van der Valk Sassenheim-Leiden
Check-in bij Van der Valk Sassenheim-Leiden
Fietsen huren bij Van der Valk
Lekker loungen bij Hotel Sassenheim
Treed binnen bij Van der Valk Sassenheim-Leiden
Uitzicht op de tuin
Buffet restaurant Van der Valk Sassenheim-Leiden

Startpunt | Van der Valk hotel Sassenheim-Leiden
Warmonderweg 8
2171 AH Sassenheim

Contactgegevens
T: +31 252-219019
E: sassenheim@valk.com

Openingstijden
24 uur open
Beoordelingen
Er zijn geen reviews gevonden voor dit afstapmoment.
Schrijf een beoordeling

Heb je een bezoek gebracht aan deze locatie? Help ons mee en schrijf een beoordeling.

Selecteer het aantal sterren dat je deze locatie geeft (op basis van maximaal 5 sterren) en beschrijf je ervaring

Voor de veiligheid willen we zeker weten dat je een mens bent.