Speelparadijs Recreatiepark TerSpegelt - ©VisitBrabant
Kampeer op Recreatiepark TerSpegelt - ©VisitBrabant
De natuur is dichtbij - ©VisitBrabant
Recreatiepark TerSpegelt

Recreatiepark TerSpegelt - Eersel

N 51.3375211 / E 5.2935955

Recreatiepark TerSpegelt is een vijfsterren vakantieoord gelegen in het prachtige Brabantse landschap. Dit park biedt een geweldige combinatie van rust en activiteiten voor het hele gezin.

Het park beschikt over een uitgebreid aanbod aan accommodaties, variërend van luxe chalets en comfortabele bungalows tot ruime kampeerplaatsen voor tenten, caravans en campers. Alle accommodaties zijn voorzien van moderne voorzieningen en bieden voldoende privacy en comfort voor een ontspannen verblijf.

Voor de actievelingen is er genoeg te beleven op het park. Zo zijn er diverse sportfaciliteiten zoals een indoor sportcomplex, tennisbanen, een klimwand en een skatebaan. Ook is er een zwemparadijs met verschillende glijbanen, een buitenzwembad en maar liefst drie recreatieplassen waar je heerlijk kunt zwemmen en zonnen.

Voor de kinderen is er daarnaast een uitgebreid animatieprogramma met leuke activiteiten en voorstellingen, een indoor speeltuin en een avontureneiland om lekker te klimmen, klauteren en spelen.

Het park heeft ook diverse restaurants en cafés waar je kunt genieten van heerlijke maaltijden en drankjes. Het restaurant is een officieel Brabants Fietscafé, waar je als fietser extra welkom bent. Rust uit met een hapje en een drankje, laad je fiets op bij het laadpunt, of maak gebruik van de reparatiekit en fietspomp.

De natuur ligt letterlijk aan de overkant van het park: daar fiets je de Brabantse Kempen op bij Natuurpoort TerSpegelt.

Foto's: ©Visit Brabant

Speelparadijs Recreatiepark TerSpegelt - ©VisitBrabant
Kampeer op Recreatiepark TerSpegelt - ©VisitBrabant
De natuur is dichtbij - ©VisitBrabant

Recreatiepark TerSpegelt
Postelseweg 88
5521 RD Eersel

Contactgegevens
T: 0497-512016
E: info@terspegelt.nl

Openingstijden
24 uur open
Beoordelingen
Er zijn geen reviews gevonden voor dit afstapmoment.
Schrijf een beoordeling

Heb je een bezoek gebracht aan deze locatie? Help ons mee en schrijf een beoordeling.

Selecteer het aantal sterren dat je deze locatie geeft (op basis van maximaal 5 sterren) en beschrijf je ervaring

Voor de veiligheid willen we zeker weten dat je een mens bent.