Parkhotel Horst
Parkhotel Horst binnen
Parkhotel Horst kamer
Parkhotel Horst vooraanzicht
Parkhotel Horst

Parkhotel Horst - Horst

N 51.4700977 / E 6.0572638
icon-voorzieningen-douchen-blue
icon-voorzieningen-drinken-blue
icon-voorzieningen-eten-blue
icon-voorzieneingen-fietsenstalling
icon-voorzieningen-laadpas-blue
icon-voorzieningen-parkeren-blue
icon-voorzieningen-bed-blue
icon-voorzieningen-terras-blue
icon-voorzieningen-kraanwater-blue
icon-voorzieningen-wc-blue
icon-voorzieningen-wifi-blue

Vanuit zowel Restaurant Hof ter Binnen als de Brasserie kun je genieten van het panoramisch uitzicht op het water en de Kasteelse Bossen met de ruimte van het Kasteel Huys ter Horst. Bij mooi weer kun je heerlijk ontspannen, een lekker glas wijn drinken of genieten van een voortreffelijke lunch of diner op het beschut en zonnig terras aan het water.

Parkhotel Horst ligt midden in het toeristische hart van het land van Peel en Maas. Prachtige wandel- en fietsroutes doorkruisen het bosrijke gebied waarbij verstilde maasdorpjes worden afgewisseld met prachtige natuurgebieden, zoals Nationaal Park de Maasduinen en Nationaal Park de Grote Peel.

Binnen een straal van 10 kilometer bevinden zich tal van grotere en kleinere toeristische attracties, zoals het pittoreske maasdorpje Arcen met zijn beroemde Kasteeltuinen, het Thermaal bad Arcen en de vermaarde speciaal bierbrouwerij Hertog Jan. Voor de kinderen zijn Toverland in Sevenum en Aardbeienland in Horst een waar paradijs. Of bezoek en beleef het authentieke Peeldorpje Griendtsveen. In Horst is de voormalige kantfabriek omgetoverd in een heus museum waar u zich in de textielindustrie van rond 1900 waant.

Wie van golf houdt komt in deze streek volop aan zijn trekken en heeft de keuze tussen enkele prachtige 18 holes banen, zoals de Golfhorst in Horst-America of de Peelse Golf in Evertsoord. De streek biedt ook andere sportieve mogelijkheden zoals handboogschieten, survivaltochten, solextochten en tal van andere teamchallenge-mogelijkheden.

Noord-Limburg staat bekend om haar typische streekproducten: de asperge, de champignon, de aardbei, de blauwe bes en de roos! Een bezoek aan Asperge- en Champignonmuseum de Locht, De Paddestoelerij, Aardbeienland, Hayberries Stop en rozendorp Lottum zijn daarom zeker de moeite waard. Een bezoek aan Maastricht of Designer Outletcenter Roermond ligt voor de hand, en de ligging nabij mondaine Duitse winkelsteden zoals Düsseldorf, Krefeld en Mönchengladbach geven de streek ook nog een internationaal tintje.

Parkhotel Horst
Parkhotel Horst binnen
Parkhotel Horst kamer
Parkhotel Horst vooraanzicht

Parkhotel Horst
Tienrayseweg 2
5961 NL Horst

Contactgegevens
T: +31 77-3976000

Openingstijden
Maandag 24 uur open
Dinsdag 24 uur open
Woensdag 24 uur open
Donderdag 24 uur open
Vrijdag 24 uur open
Zaterdag 24 uur open
Zondag 24 uur open
Beoordelingen
Er zijn geen reviews gevonden voor dit afstapmoment.
Schrijf een beoordeling

Heb je een bezoek gebracht aan deze locatie? Help ons mee en schrijf een beoordeling.

Selecteer het aantal sterren dat je deze locatie geeft (op basis van maximaal 5 sterren) en beschrijf je ervaring

Voor de veiligheid willen we zeker weten dat je een mens bent.