Munterslaan | Studio EarlyBirds
Munterslaan | Studio EarlyBirds

Munterslaan | Studio EarlyBirds - Haarlem

N 52.366315022722 / E 4.6104765445365

Studio EarlyBirds is een kunstenaarscollectief in Haarlem, dat bestaat uit de Australische Ben Plummer (1986) en de Nederlandse Phylos Donkertino (1996). Phylos heeft een achtergrond als grafisch ontwerper en Ben als traditioneel sign painter. Samen creëren ze murals met gemengde stijlen als illustratief en grafisch, met graffiti en traditionele elementen.

In 2021 maakten ze samen met kinderen uit de buurt een muurschildering in de tunnel aan de Munterslaan. Helaas was er met zwarte graffiti over dat speciale kunstwerk heen gespoten. In 2022 besloten de artiesten van Studio Earlybirds dat het tijd was de doorgang opnieuw onder handen te nemen.

De nieuwe mural is volledig in het onderwaterthema met rauwe elementen en graffitiletters. Als je onder het tunneltje staat en een rondje draait geeft dat het effect van een vissenkom. Het bankje langs de kant is onderdeel van de muurschildering geworden. Voor de zekerheid is de mural volledig gecoat zodat een eventuele nieuwe bekladding direct verwijderd kan worden.

Munterslaan | Studio EarlyBirds

Munterslaan | Studio EarlyBirds
Munsterlaan
2014 KW Haarlem

Contactgegevens

Openingstijden
24 uur open
Beoordelingen
Er zijn geen reviews gevonden voor dit afstapmoment.
Schrijf een beoordeling

Heb je een bezoek gebracht aan deze locatie? Help ons mee en schrijf een beoordeling.

Selecteer het aantal sterren dat je deze locatie geeft (op basis van maximaal 5 sterren) en beschrijf je ervaring

Voor de veiligheid willen we zeker weten dat je een mens bent.