Minicamping en Theetuin Slappeterp
Minicamping en Theetuin Slappeterp
900

Minicamping en Theetuin Slappeterp - Slappeterp

N 53.2185459 / E 5.6265882

Een heerlijk kopje thee of koffie met een stuk ambachtelijke taart op de meest 'plattelandse' locatie midden tussen weiland en akker? Dan ben je bij de theetuin in Slappeterp aan het juiste adres. Met een open mind wordt er bij ons gewerkt aan lekkernijen, waarbij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt helpen de eigen peer- en rabarbertaarten te bakken. Vlierbloesemlimonade, rabarbersap via een oude receptuur te proeven.

Binnen of buiten in de theetuin geniet u van de huiselijke sfeer met een vaas landelijke bloemen, de mooie foto's van de Chinese theeceremonie van Ann Vansteenkiste of een fries gedicht. Terwijl moeders en vaders lekker theetjedrinken (of een glaasje nuttigen), spelen de kinderen.

Rondje Noordwest Friesland doet de theetuin aan (knooppunt 90) en de wandelpaden "It Boerepaad" lopen achter het terrein langs. Theetuin Slappeterp is een volledig erkende horecagelegenheid die voldoet aan de eisen die daaraan gesteld worden.

Ook kunt u leuk kamperen op deze locatie. Met enerzijds aangrenzend een sfeervolle theetuin en anderzijds een zwemvijver met aansluitend de Boerepaden. Het kampeerterrein beschikt daarbij voor details als een mooie bieb, een afwaskeukentje, stortplek voor een chemisch toilet, picknicktafels, speelvoorzieningen en een eenvoudige slechtweervoorziening. Het warme water is inclusief, wij werken niet met munten. Er is een koelkast met diepvriesladen aanwezig.

Minicamping en Theetuin Slappeterp
Minicamping en Theetuin Slappeterp

Minicamping en Theetuin Slappeterp
Kleasterdyk 12a
9037JW Slappeterp

Contactgegevens
T: 0518-451854
E: info@minicampingslappeterp.nl

Openingstijden
Maandag 24 uur open
Dinsdag 24 uur open
Woensdag 24 uur open
Donderdag 24 uur open
Vrijdag 24 uur open
Zaterdag 24 uur open
Zondag 24 uur open

Juli en augustus dagelijks open vanaf 10:00

Beoordelingen
Er zijn geen reviews gevonden voor dit afstapmoment.
Schrijf een beoordeling

Heb je een bezoek gebracht aan deze locatie? Help ons mee en schrijf een beoordeling.

Selecteer het aantal sterren dat je deze locatie geeft (op basis van maximaal 5 sterren) en beschrijf je ervaring

Voor de veiligheid willen we zeker weten dat je een mens bent.