Klaver & Papaver Pluktuin
Klaver & Papaver in de kas
Klaver & Papaver Bloemkwekerij
Klaver & Papaver Paradijs
Klaver & Papaver

Klaver & Papaver - Oosterwolde

N 53.0320289 / E 6.3449232

Klaver & Papaver is de bloemkwekerij, pluktuin en grote droom van Lara Aldewereld in Oosterwolde. Lara begon haar carrière als natuurfotograaf. In de loop der jaren ontdekte zij dat het steeds lastiger werd om haar favoriete onderwerpen - vlinders en libellen - te spotten. Zelfs in water- en bloemrijke gebieden trof ze de sierlijke insecten nauwelijks meer aan.

Lara, die altijd al gek was op bloemen, besloot zelf bloemen te gaan telen in de enorme tuin bij haar eigen oude boerderijtje. Dit resulteerde uiteindelijk in de kleinschalige, duurzame bloemenkwekerij en pluktuin Klaver & Papaver. De bijzondere snijbloemen worden in volle grond geteeld, zonder kunstmest of pesticiden, in volledige symbiose met de natuur. Inmiddels is haar tuin een paradijs voor vlinders, libellen en bijen.

Van juni tot oktober kun je in de pluktuin zelf een boeket van seizoensbloemen plukken. Bij het selfservice bloemenstation vind je een map met pluktips, scharen, bindtouw en verpakkingsmateriaal. Betalen kun je met een QR-code of contant, ook als er op dat moment even niemand aanwezig is.


Foto's: ©Klaver & Papaver

Klaver & Papaver Pluktuin
Klaver & Papaver in de kas
Klaver & Papaver Bloemkwekerij
Klaver & Papaver Paradijs

Klaver & Papaver
Rendijk 2
8431 RL Oosterwolde

Contactgegevens
T: +31 6-36364547
E: info@klaverenpapaver.nl

De pluktuin is geopend van juni tot oktober. Bloemen van de kwekerij kunnen vanaf mei worden besteld. Kijk op de website voor de meest actuele openingstijden.

Beoordelingen
Er zijn geen reviews gevonden voor dit afstapmoment.
Schrijf een beoordeling

Heb je een bezoek gebracht aan deze locatie? Help ons mee en schrijf een beoordeling.

Selecteer het aantal sterren dat je deze locatie geeft (op basis van maximaal 5 sterren) en beschrijf je ervaring

Voor de veiligheid willen we zeker weten dat je een mens bent.