Hotel Restaurant Van der Valk
Hotel Restaurant Van der Valk Emmen

Hotel Restaurant Van der Valk Emmen - Nieuw-Amsterdam

N 52.7239716 / E 6.8847597

Het 4-sterren Van der Valk Hotel Emmen ligt aan de rand van het Drentse Emmen. Kom tot rust in de natuurrijke omgeving van deze stad of maak leuke uitstapjes naar het bruisende centrum. Een bezoek aan het Dierenpark Emmen is ook zeker een aanrader!

Van der Valk Hotel Emmen ligt landelijk aan de rand van het Drentse Emmen. Geniet van de prachtige natuur in de omgeving van deze stad. Emmen ligt aan de Drentse Hondsrug, een enorme zandrug die je zeker moet ontdekken. Verken ook eens de bossen, zoals de Emmerdennen. Maak hier een prachtige wandeling of huur tegen vergoeding een fiets bij het hotel en volg een van de uitgestippelde fietsroutes. Natuurlijk mag je tijdens je verblijf een bezoek aan de Hunebedden niet overslaan.

Het gezellige centrum van Emmen vind je op een kwartiertje rijden van Van der Valk Hotel Emmen. Ga hier lekker winkelen in de vele boetiekjes en bekende ketens of kijk je ogen uit bij de vele bezienswaardigheden in de stad. Bezichtig bijvoorbeeld de Grote Kerk uit de 12e eeuw of de synagoge met nog zijn oorspronkelijke inrichting uit 1878. Strijk tijdens het winkelen of het bezichtigen van de monumenten zeker eens neer op een van de vele terrasjes of in een gezellig café.

Voor een leuk dagje uit ga je naar Dierenpark Emmen. Deze grote dierentuin bevindt zich op nog geen kwartier rijden van Van der Valk Hotel Emmen.

Hotel Restaurant Van der Valk

Hotel Restaurant Van der Valk Emmen
Verlengde Herendijk 50
7833JD Nieuw-Amsterdam

Contactgegevens
T: 0591-571800

Openingstijden
Maandag 24 uur open
Dinsdag 24 uur open
Woensdag 24 uur open
Donderdag 24 uur open
Vrijdag 24 uur open
Zaterdag 24 uur open
Zondag 24 uur open
Beoordelingen
Er zijn geen reviews gevonden voor dit afstapmoment.
Schrijf een beoordeling

Heb je een bezoek gebracht aan deze locatie? Help ons mee en schrijf een beoordeling.

Selecteer het aantal sterren dat je deze locatie geeft (op basis van maximaal 5 sterren) en beschrijf je ervaring

Voor de veiligheid willen we zeker weten dat je een mens bent.