Het terras
Het Lage Noorden van boven
Overdekt zitje voor fietsers
Cabines
Het Lage Noorden

Het Lage Noorden - Marrum

N 53.3283201 / E 5.7733763

Het Lage Noorden is de ontmoetingsplek voor kunstenaars, omwonenden, fietsers en wandelaars, kampeerders, logeerders, opdrachtgevers, levensgenieters en kunstliefhebbers.

Het Lage Noorden beschikt over 15 campingplaatsen, een blokhut, diverse ingerichte tenten, 2 Cabins en 5 B&B verblijven. Daarnaast vind je hier mooie plekjes in de tuin, een uitkijktoren, kantine en de werkplaatsen en ateliers van kunstenaars. De beste plek van Het Lage Noorden is buiten! Mooie vergezichten, een eindeloze sterrenhemel en schaapjes op de dijk. Voor je tent of caravan komt het vanzelf voorbij!

Voor fietsers is er een lekkere overdekte plek en ingericht keukentje. En oh ja, de wifi code krijg je alleen als je het heel erg graag wilt. Want ja, je komt hier voor de plek, je rust en de gezelligheid.

Aan de noordrand van Friesland ligt deze prachtige plek. De zeedijk en het Noorderleeg scheiden hier het land van de Waddenzee. Een plek met historie en toekomst. Het buitendijks gebied geeft een idee van hoe het was voor de tijd van de zeedijken. Een plek om na te denken over de toekomst met een stijgende zeespiegel. Een plek die door mensen wordt beheerd, maar waar de natuur overheerst. Overdag laten duizenden trekvogels zich zien op de kwelder en in de weilanden. ‘s nachts zie je hier ‘het echte donker’, en duizenden sterren. De wind heeft hier vrij spel. Niet voor niets is dit deel van de waddenkust altijd al een plek voor kunstenaars geweest.

Op anderhalf uur rijden van Amsterdam, een kwartier van Leeuwarden en Dokkum en vlakbij Ameland vind je deze markante plek waar de mooiste dingen ontstaan.

Het terras
Het Lage Noorden van boven
Overdekt zitje voor fietsers
Cabines

Het Lage Noorden
Zeedijk 8
9073 TN Marrum

Contactgegevens
T: +31645674411
E: info@hetlagenoorden.nl

Van 15 april tot 1 oktober staat de campingpoort open.

Beoordelingen
Volle ster Volle ster Volle ster Lege ster Lege ster

Ik fiets meestal met Fietsnetwerk, bevalt erg goed en zijn vaak mooie fietsroutes. Onlangs ook een in marrum op deze camping gestaan omdat wij gek zijn van mini campings. Erg ontspannen en vriendelijk aldaar

Volle ster Volle ster Volle ster Volle ster Volle ster

We komen hier graag omdat we van oorsprong uit Friesland komen

Schrijf een beoordeling

Heb je een bezoek gebracht aan deze locatie? Help ons mee en schrijf een beoordeling.

Selecteer het aantal sterren dat je deze locatie geeft (op basis van maximaal 5 sterren) en beschrijf je ervaring

Voor de veiligheid willen we zeker weten dat je een mens bent.