Eendracht Zeehondensafari
Eendracht Zeehondensafari

Eendracht Zeehondensafari - Bruinisse

N 51.6662007 / E 4.0942164

Op zeehondensafari in de Oosterschelde, dat wil toch iedereen? Stap aan boord van een heus partyschip van rederij Eendracht in Bruinisse voor een leuk avontuur op het water. In drie uren vaar je langs de indrukwekkende Zeelandbrug, langs mosselbanken en diepe stroomgeulen en zie je de drukke scheepvaartroute van Antwerpen naar de rest van Europa, terwijl je op weg bent naar de zandbank waar zeehonden zich graag laten zien. Meestal liggen ze met grote groepen bij elkaar te relaxen. Soms komen een paar nieuwsgierige zeehondjes dicht bij de boot kijken.

Op de boot is er eet- en drinkgelegenheid en ruim voldoende zitplaats voor iedereen. De safari's vinden plaats van maart t/m oktober op verschillende dagen. Kijk voor alle data en reserveringsmogelijkheden op de website.

Een dagje bootvissen of een mooie rondvaart langs de Zeelandbrug en over de Oosterschelde? Ook daarvoor ben je bij Eendracht aan het juiste adres!

Eendracht Zeehondensafari

Eendracht Zeehondensafari
Havenkade 31
4311 BA Bruinisse

Contactgegevens
T: 06-22668073
E: info@eendracht1.nl

De safari's vinden plaats van maart t/m oktober op verschillende dagen. Kijk voor alle data en reserveringsmogelijkheden op de website.

Beoordelingen
Er zijn geen reviews gevonden voor dit afstapmoment.
Schrijf een beoordeling

Heb je een bezoek gebracht aan deze locatie? Help ons mee en schrijf een beoordeling.

Selecteer het aantal sterren dat je deze locatie geeft (op basis van maximaal 5 sterren) en beschrijf je ervaring

Voor de veiligheid willen we zeker weten dat je een mens bent.