De Atelierwinkel aan de dijk
De Atelierwinkel
De Atelierwinkel
De Atelierwinkel

De Atelierwinkel - Lithoijen

N 51.7978344 / E 5.4690087

De Atelierwinkel is gevestigd in het atelier van Till Willems in Lithoijen. Till is opgeleid aan de Academie voor Beeldende Vorming in Tilburg en heeft een fascinatie voor lijnenspel. Met haar lijnen creëert Till bewegingen en emoties. Till houdt ervan om te schetsen en de verbeelding van de kijker te prikkelen. Dit zie je terug in haar werk op papier, op doek en van ijzerdraad. Maar Till maakt ook graag ruimtelijke sculpturen en haar werken zijn vaak geïnspireerd door mensen of dieren.

Till deelt de atelierwinkel met Wanda Janota. Wanda maakt assemblages, theaterachtige schouwspellen. De basis is vaak een vervreemde foto, uit balans, uitdagend en bijzonder. Door elementen te verwijderen, materialen toe te voegen en in 3d te werken ontstaan verrassende werkstukken.

Op donderdag werken ze vaak samen in het atelier en laten ze belangstellenden graag zien hoe ze werken. Andere dagen is Till vaak aanwezig. Je kunt zowel het atelier als de atelierwinkel bezoeken. Wil je zeker weten dat je iemand treft; maak dan even een afspraak.

De Atelierwinkel aan de dijk
De Atelierwinkel
De Atelierwinkel

De Atelierwinkel
Batterijstraat 11
5396 NT Lithoijen

Contactgegevens
T: +31 645130897
E: info@atelier-willems.nl

Beoordelingen
Er zijn geen reviews gevonden voor dit afstapmoment.
Schrijf een beoordeling

Heb je een bezoek gebracht aan deze locatie? Help ons mee en schrijf een beoordeling.

Selecteer het aantal sterren dat je deze locatie geeft (op basis van maximaal 5 sterren) en beschrijf je ervaring

Voor de veiligheid willen we zeker weten dat je een mens bent.