Café Onder de Linden - Gezellig terras
Café Onder de Linden - Aanzicht
Café Onder de Linden
Café Onder de Linden Bord
Café Onder de Linden

Café Onder de Linden - Wageningen

N 51.9749253 / E 5.651399

Welkom bij dit prachtige café; een ontspannen plek waar rust een feest is. Onder de Linden is een van de oudste café's van Nederland, vroeger op een cruciale plek tussen Rhenen en Wageningen. Als café aan de brug lag het aan druk vaarwater van de haven aan de Rijn richting Ede en aan een brug richting Rhenen. In het meer recente Wageningse verleden stond het café vooral bekend als het café; van de legendarische Mies Quint, vader van de vroegere doelman van FC Wageningen Kees Quint.

Nu nog steeds is Onder de Linden een heerlijke plek om te vertoeven. Aan het kruispunt van diverse fietsroutes, gelegen dicht bij het rustige Binnenveld en tussen de kennisintensieve bedrijven en woonwijken, is het een oase van rust. Onder de bomen en de sjiekste veranda van Wageningen biedt Onder de Linden een heerlijke plek om even uit te blazen na een wandel- of fietstocht of om samen met collega's te lunchen of te borrelen. Tijdens het genot van een heerlijk drankje is het mogelijk kosteloos je fiets op te laden.

Brouwerij Onder de Linden werd in december 1989 geopend. Het bedrijf is gevestigd in een voormalige schaapskooi, die behoort tot de opstallen van Café Onder de Linden. Tegenwoordig is de brouwerij gelegen tussen de nieuwbouw, industrie en universiteitscomplexen, maar vroeger lag het aan de rand van een uitgestrekt heidegebied.

Het Café, nog ingericht zoals in de jaren 50, doet dienst als proeflokaal. Het is ook de bakermat van de brouwerij. De productieomvang van de brouwerij is vrij gering. Het grootste gedeelte van het bier verlaat de brouwerij op vat en is verkrijgbaar in de regio Wageningen.

Café Onder de Linden - Gezellig terras
Café Onder de Linden - Aanzicht
Café Onder de Linden
Café Onder de Linden Bord

Café Onder de Linden
Hagesteeg 16
6708 PM Wageningen

Contactgegevens
T: 0317-843559
E: info@onderdelindenwageningen.nl

Openingstijden
Maandag 11:00 - 23:00
Dinsdag 11:00 - 23:00
Woensdag 11:00 - 23:00
Donderdag 11:00 - 00:00
Vrijdag 11:00 - 00:00
Zaterdag 11:00 - 00:00
Zondag 11:00 - 23:00
Beoordelingen
Er zijn geen reviews gevonden voor dit afstapmoment.
Schrijf een beoordeling

Heb je een bezoek gebracht aan deze locatie? Help ons mee en schrijf een beoordeling.

Selecteer het aantal sterren dat je deze locatie geeft (op basis van maximaal 5 sterren) en beschrijf je ervaring

Voor de veiligheid willen we zeker weten dat je een mens bent.