Bronckhorster Brewing Company
Bronckhorster Brewing Company

Bronckhorster Brewing Company - Rha

N 52.0537695 / E 6.1493695

De Bronckhorster Brewing Company staat in het kleine plaatsje Rha, vlak bij de IJssel en op zo'n drie kilometer afstand van Bronkhorst. Eigenaar Steve Gammage is een geboren Engelsman. Tijdens één van zijn vele reizen ontmoette hij een Nederlandse vrouw die hij inmiddels zijn vrouw mag noemen. Daarna is deze man uit Richmond naar Nederland verhuisd. Hij werkte jarenlang als schilder, maar toen hij vijftig werd besloot hij het anders te doen. Hij kocht een boerderij in Rha en richtte deze in als bierbrouwerij. En zo ontstond de Bronckhorster Brewing Company.

Vol passie en liefde voor het vak worden ambachtelijke bieren gebrouwen, maar ook regelmatig nieuwe speciaalbieren. Zo is er een serie Barrel Aged (BA) bieren, die gerijpt zijn op houten vaten die eerder gebruikt zijn om wijn, sherry, rum of whiskey te lageren. De vaten geven het bier een bijzondere smaak. Maar in het assortiment staat ook bier met tonen van perzik, banaan, chocolade, koffie en zelfs een groen gekleurd bier met hennep. Elk seizoen kun je weer een uitbreiding van het aanbod verwachten die past bij het jaargetijde!

Je bent van harte welkom om de specialiteiten te proeven in de Biergarten en het Proeflokaal (van tevoren reserveren is gewenst). In de brouwerijwinkel zijn de bieren los verkrijgbaar en als leuk cadeaupakket.

Bronckhorster Brewing Company

Bronckhorster Brewing Company
Rhabergseweg 9
7224 NA Rha

Contactgegevens
T: 085-0817000
E: info@bronckhorster.beer

Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag Gesloten
Zaterdag 12:00 - 17:00
Zondag 12:00 - 17:00
Beoordelingen
Er zijn geen reviews gevonden voor dit afstapmoment.
Schrijf een beoordeling

Heb je een bezoek gebracht aan deze locatie? Help ons mee en schrijf een beoordeling.

Selecteer het aantal sterren dat je deze locatie geeft (op basis van maximaal 5 sterren) en beschrijf je ervaring

Voor de veiligheid willen we zeker weten dat je een mens bent.