Ijssalon Brasserie Bie de groeve
Kopje koffie
Terras
Gezellig zitten bie de groeve
Brasserie Bie de groeve

Brasserie Bie de groeve - Meerssen

N 50.8735164 / E 5.7713105

Vlakbie (vlakbij) de Curfsgroeve in vind je Brasserie Bie de groeve, die verscholen ligt tussen de hellingbossen en Geuldal. Aan de ligging heeft de brasserie zijn naam te danken. Er is ruim 70 jaar langs de groeve Mergel gewonnen. Mergel is een krijtgesteente die voor verschillende doeleinden werd gebruikt, bijvoorbeeld voor de productie van cement en werd (en wordt) het gebruikt als bouwmateriaal.

Zuid-Limburg staat bekend als een bourgondische streek, daar sluit Bie de groeve mooi op aan. Bie de brasserie heb je volop keuze uit bijzondere en smaakvolle streekproducten. Zo kun je hier genieten van bijvoorbeeld zoervleisj, een traditioneel limburgs stoofvlees-gerecht. Bestel daar één van de vele streekbieren bij en je Limburgse ervaring is compleet. Er staan nog veel meer (h)eerlijke gerechten op de menukaart, neem dus snel een kijkje of kom gelijk langs.

Niet alleen voor lunch, diner en borrelen kun je terecht bie deze brasserie, ook voor een ijsje uit de ijssalon kun je hier terecht. Ook is de locatie tevens een trailhub; een locatie die mountainbikers ondersteunt. Daardoor is er gereedschap, een fietspomp en een plek om je fiets af te spuiten aanwezig.

Brasserie Bie de groeve heeft ook de prijs voor het beste camping restaurant van Nederland gewonnen (ACSI award 2022). Genoeg redenen om eens een bezoekje te brengen!

Ijssalon Brasserie Bie de groeve
Kopje koffie
Terras
Gezellig zitten bie de groeve

Brasserie Bie de groeve
Gemeentebroek 13
6231 RV Meerssen

Contactgegevens
T: +31433333109
E: info@biedegroeve.nl

Openingstijden
Maandag 10:00 - 22:30
Dinsdag 10:00 - 22:30
Woensdag 10:00 - 22:30
Donderdag 10:00 - 22:30
Vrijdag 10:00 - 22:30
Zaterdag 10:00 - 22:30
Zondag 10:00 - 22:30
Beoordelingen
Volle ster Lege ster Lege ster Lege ster Lege ster

Zeer slechte ervaring. Ondanks dat we gereserveerd hadden en ons gezegd werd dat we a la carte konden eten, waren heel veel gerechten (zowel voor-, als hoofd-, als nagerechten) niet voorradig. Manager of eigenaar waren niet aanwezig.

Schrijf een beoordeling

Heb je een bezoek gebracht aan deze locatie? Help ons mee en schrijf een beoordeling.

Selecteer het aantal sterren dat je deze locatie geeft (op basis van maximaal 5 sterren) en beschrijf je ervaring

Voor de veiligheid willen we zeker weten dat je een mens bent.