Berghoeve Brouwerij
Berghoeve Brouwerij
Berghoeve Brouwerij
Berghoeve Brouwerij

Berghoeve Brouwerij - Den Ham

N 52.4661069 / E 6.5180278

Vanuit hun opleiding Levensmiddelentechnologie hebben de twee eigenaren Geralda en Jurgen van Berghoeve Brouwerij elkaar leren kennen. Tijdens die opleiding krijg je onder andere les over drankentechnologie, waaronder: bierbrouwen. Dat klonk dit koppel als muziek in de oren. Al snel werd er op de studentenkamer zelf bier gebrouwen en was de passie voor bier aangewakkerd.

Vijftien jaren oefenden ze samen met brouwen. Op 1 januari 2010 startten ze Berghoeve Brouwerij in Den Ham en werden in de zomer van dat jaar de eerste ambachtelijke bieren op de markt gebracht. Het allereerste biertje kreeg de toepasselijke naam 'Vuurdoop'. Inmiddels is het assortiment verder uitgebreid met op diverse vaten gerijpte bieren, Dubbels, Tripels, Blond, IPA's, Stouts, fruitbieren en seizoensbieren, die hun weg weten te vinden naar de groeiende groep speciaalbiergenieters in (bijna) heel Nederland.

Je bent van harte welkom in hun bierenwinkel en prooeflokaal die van maandag t/m zaterdag op afspraak te bezoeken is. Of neem contact op voor een heuse 'Berghoeve Exbieriance', een arrangement met bierproeverij en uitgebreide rondleiding.

Berghoeve Brouwerij
Berghoeve Brouwerij
Berghoeve Brouwerij

Berghoeve Brouwerij
Achteres 15
7683 SX Den Ham

Contactgegevens
T: +31618278345
E: info@berghoevebrouwerij.nl

De brouwerij is te bezoeken van maandag t/m zaterdag op afspraak.

Beoordelingen
Er zijn geen reviews gevonden voor dit afstapmoment.
Schrijf een beoordeling

Heb je een bezoek gebracht aan deze locatie? Help ons mee en schrijf een beoordeling.

Selecteer het aantal sterren dat je deze locatie geeft (op basis van maximaal 5 sterren) en beschrijf je ervaring

Voor de veiligheid willen we zeker weten dat je een mens bent.