Zomerse fietsroute 6 | De ronde van Nederland

Zomerse fietsroute 6 | De ronde van Nederland

Fietsroutes voor een zwoele avond

De afgelopen week is het heerlijk weer geweest. Wat let je om bij mooi weer ’s avonds nog een rondje te fietsen en te genieten van de avondzon? We namen je deze week elke avond mee op een fietsroute waarmee je van de avondzon kunt genieten. Geen zorgen, de routes zijn niet langer dan 30 kilometer. Kort genoeg dus om op een avond te fietsen.

 

Fietsroute De ronde van Nederland

Meestal weten we wel interessante informatie, leuke bezienswaardigheden of bijzondere natuur bij een route voor je te vinden. Maar deze route gaat door zo een rustig en fraai gebied, dat woorden tekort schieten. Daarom geven we je deze keer alleen een goed advies: stap op je stalen ros voor een korte route die je bijvoorbeeld in Nederland brengt, bij knooppunt 42 om precies te zijn…

Naar de fietsroute.

Trotseer de avondzon met de Fietsnetwerk App

Trotseer de avondzon met onze Fiets App. Als je aankomt bij een fietsknooppunt krijg je informatie over de volgende stap in de fietsroute. Daarnaast laat de App je direct weten wat er in de buurt van het betreffende fietsknooppunt te zien en te doen is. Als je naar een afstapmoment toe wilt fietsen kun je ook direct de route ernaartoe opvragen. Je hoeft je geen zorgen te maken over je batterij- of internetverbruik. Door gebruik van de nieuwste technologieën is dit tot een minimum beperkt.

 

Meer over de app

Wil je alvast 5 gratis fietsroutes ontvangen?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang gratis de digitale Fietskrant

Deel via