Website van Fietsnetwerk vernieuwd!

Website van Fietsnetwerk vernieuwd!

Dynamische fietsroutes 2.0

De vernieuwde website van Fietsnetwerk.nl is online! De website heeft verschillende veranderingen ondergaan en heeft een nieuw, fris uiterlijk gekregen. De vernieuwingen maken het plannen van uw persoonlijke fietsroute nog gemakkelijker. De verbeteringen zitten vooral in het nog gemakkelijker uitbreide van uw route met de mooiste afstapmomenten en de vele formaten waarin u de fietsroutes kunt afdrukken. Eenvoudig, innovatief en elke route een beleving met Fietsnetwerk.nl!

In drie stappen uw persoonlijke fietsroute

U begint op de hoofdpagina met het kiezen van een locatie of provincie waar u uw fietsroute wilt fietsen, vervolgens komt u terecht op een pagina met allerlei informatie over de fietsroute. Vanaf stap twee kunt u uw fietsroute personaliseren. Hier staan namelijk alle mogelijke 'afstapmomenten' weergegeven. De afstapmomenten zijn (zoals misschien bekend) de driecijferige knooppunten, deze kunt u toevoegen aan de bestaande knooppuntenroute. Wanneer u op 'voeg toe' klikt verschijnt het knooppunt op de kaart.

Heeft u uw afstapmomenten toegevoegd en bent u tevreden over uw fietsroute? Dan kunt u bij de derde en tevens laatste stap de route printen of downloaden. Mocht u zelf niet beschikken over een fiets dan is er zelfs de mogelijkheid om er één te huren via BimBim Bikes. Bent u klaar met het fietsen van uw fietsroute? Dan kunt u op de vernieuwde website een beoordeling achter laten over de gefietste route.

Download nu gratis de Fietsnetwerk Fiets App!

Naast een compleet vernieuwde website is sinds kort eveneens de Fietsnetwerk Fiets App te downloaden in de App- of Playstore. De vergevorderde techniek maakt de App zeer gebruiksvriendelijk en buitengewoon eenvoudig in gebruik. De Fietsnetwerk - 'Beleef fietsen' App is uitstekend geschikt voor de recreatieve fietser!

Download hier (Android) of hier (iOS) de App.

 

Wil je alvast 5 gratis fietsroutes ontvangen?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang gratis de digitale Fietskrant