Twee fietsroutes langs prachtige gebouwen

Drie fietsroutes langs prachtige gebouwen

Architectonische hoogstandjes

Nederland beschikt over prachtige architectonische hoogstandjes. Niet alleen zijn er veel mooie, oude gevels te vinden in bijvoorbeeld de binnenstad van Amsterdam, ook in de laatste jaren worden er gebouwen gemaakt die tot de verbeelding spreken. Elk van deze fietsroutes brengt je langs één van die gebouwen.

Fietsroute Onder Leeuwarden

Fietsroute Onder Leeuwarden

De binnenstad van Leeuwarden heeft als bijnaam ‘de meest onderschatte binnenstad van Nederland’. Het bruist er namelijk van de activiteiten, verschillende musea en sfeer. Daarnaast is de stad natuurlijk bekend als start- en finishplaats van de Elfstedentocht. Het innovatieve hoogstandje van deze fietsroute is de Achmeatoren. In de toren is de VVV van Leeuwarden gevestigd.

Naar de fietsroute.

Fietsroute Innovatie in Eindhoven

 

Fietsroute Innovatie in Eindhoven

De stad Eindhoven staat natuurlijk bol van de innovatie. Voor wie eens wat anders wil is dit een prachtige fietsroute om de stad te ontdekken. De stad is de bakermat van Philips. Je kunt onder andere nog zien waar het eerste gloeilampje werd gemaakt. Ook Van Doorne’s Automobiel Fabriek, beter bekend als DAF, is in Eindhoven begonnen. Het meest innovatieve gebouw van Eindhoven is misschien wel De Blob.

Naar de fietsroute.

Nog meer innovatie

Nog meer innovatie tijdens je fietsroute? Download dan onze fietsroute App. De App laat je onderweg weten wat er allemaal te doen is bij een fietsknooppunt. Bij elk knooppunt krijg je een melding, niet alleen met de volgende stap op je route, maar dus ook met wat er in de buurt te zien en te doen is. Door gebruik van innovatieve technologieën op het gebied van Bluetooth en GPS hoef je je ook geen zorgen meer te maken over het batterij- of internetverbruik.

 

Meer over de app

Wil je alvast 5 gratis fietsroutes ontvangen?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang gratis de digitale Fietskrant

Deel via