Themaroutes | Parken in Nederland deel 2

Fietsroutes met parken

Fietsroutes langs en door de Nederlandse parken

In Nederland beschikken we over veel parken en hier kun je op verschillende manieren recreëren. Even lekker zonnen of een goed boek lezen of een kleedje mee om te gaan om te picknicken. En wat denk je van een goed boek te lezen onder een boom. In veel van deze parken kun je ook nog eens heerlijk fietsen.

Fietsroute Parkstad Arnhem

Fietsroute met parken in Arnhem

Deze fietsroute laat je kennismaken met de zuurstofleveranciers van Arnhem. Je komt langs de mooiste parken waar je niet alleen je ogen uitkijkt, ook proef je er een mix van cultuur, natuur en historie. Onderweg kan je bij een van de op de routes gelegen horecagelegenheden prima bijtanken voor het restant van je fietstocht.

Naar de fietsroute

Fietsroute Gronings groen

Fietsroute met parken in Groningen

Veel Nederlanders zullen bij de gedachte aan Groningen denken aan een studentenstad, bedolven onder fietsen. In Grunn liggen echter een aantal mooie verborgen parels die dit beeld zullen ontkrachten. In de stad vind je namelijk verschillende prachtige parken met rijksmonumenten, eeuwenoude zonnewijzers en authentieke botanische tuinen.


Naar de fietsroute

Fietsroute Parken in Amsterdam

Fietsroute met parken in Amsterdam

Onze hoofdstad heeft je ontelbare leuke plekken en bezienswaardigheden te bieden. Onderweg langs de knooppunten zal je door het hartje van Amsterdam fietsen. Alhoewel de stad hartstikke leuk is kan het er ook chaotisch zijn. Je komt gelukkig ook door parken en natuurgebieden waar je van een hele andere wereld kan genieten.

Naar de fietsroute

Wil je alvast 5 gratis fietsroutes ontvangen?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang gratis de digitale Fietskrant

Deel via