Themaroutes | Parken in Nederland deel-1

Themaroutes | Parken in Nederland deel 1

Themaroutes | Parken in Nederland deel 1

In Nederland hebben we veel parken waar je op verschillende manieren kunt recreëren. De een gaat lekker zonnen of een goed boek lezen, de ander neemt zijn kleedje mee om te gaan om te picknicken of een goed boek te lezen onder een boom. In veel van deze parken kun je heerlijk fietsen. Tijd dus voor fietsroutes door en langs de mooiste parken. Vergeet je picknickmand niet!

Fietsroute De mooiste parken van Den Haag

Fietsroute De mooiste parken van Den Haag

In de hoofdstad van ons land zijn gerechtshoven, internationale tribunalen en natuurlijk het hart van politiek Nederland gevestigd. Hierdoor kan het in Den Haag een drukte van jewelste zijn. In de Haagse stadsparken kun je midden in de Hofstad even genieten van de natuur.

Naar de fietsroute

Fietsroute Groen-Baarn

Fietsroute Groen Baarn

Baarn is een plaats waar je naast de koninklijke geschiedenis ook enkele bijzonder parken tegenkomt. Zou jij bijvoorbeeld een park voor een €1,- kopen? De omgeving biedt je een mooie mix van cultuur en natuur, waaronder een echt Nederlands park met een behoorlijk oosterse naam.

Naar de fietsroute

Fietsroute Parken rond Roermond

Fietsroute parken door Roermond

Fietsen in de omgeving van Roermond brengt je door een waterrijk landschap. Er stromen maar liefst drie rivieren door de stad: de Maas, de Roer en de Swalm. Je komt weer enkele prachtige parken tegen, soms verscholen achter kloostermuren en soms midden in de stad.

Naar de fietsroute

Deel via