Themaroutes | Lange afstand fietsroutes

Themaroutes Lange afstand fietsroutes

Lange afstand fietsroutes

Wij hebben onlangs twee nieuwe lange afstand fietsroutes voor je samengesteld. Deze zijn perfect voor bijvoorbeeld een leuke fietsvakantie in eigen land. Pak je tas maar vast in en stap op de fiets, want met deze fietsroutes heb je een onvergetelijke vakantie!

Zien en Doen

Door middel van onze fietsroute app kunnen deze routes gemakkelijk gefietst worden. Ook kan je hierin gemakkelijk een keuze maken uit plaatsen om onderweg even wat te gaan eten en drinken of voor een overnachting. Je vindt in de app verder ook de mooiste afstapmomenten langs de route, samen met foto’s die deze plekken tot leven laten komen. Zo kun je snel je fietsvakantie plannen met onze app.

Fietsroute langs de Noordzee (Noordzeeroute)

Fietsroute Langs De Noordzee Noordzeeroute

Van Den Helder tot in Sluis neemt deze route je mee langs bijna de hele Nederlandse kustlijn. Je kunt er zo lang over doen als je zelf wilt. Zo kan je er zelf voor kiezen om lekker op het strand te gaan liggen in bijvoorbeeld Scheveningen en je fietsroute een dagje te pauzeren. Een fietsvakantie dus met veel vrijheid en dus ook zonder een gejaagd gevoel. 


Naar de fietsroute

Fietsroute langs de Maas en oude vestingswerken

Fietsroute langs de Maas en oude Vestingwerken

Deze fietsroute loopt niet verticaal door Nederland, maar horizontaal. Tijdens deze route volg je namelijk de Maas. Van Groesbeek tot Hoek van Holland kom je tijdens deze fietstocht langs imposante kastelen, forten en bunkers. Aan het einde van de fietsroute ben je in Hoek van Holland en kan je er dus voor kiezen om nog een paar dagen lekker aan het strand te ontspannen. Net als al onze andere routes kan je deze route dus ook lekker in je eigen tempo doen. 

Naar de fietsroute

Wil je alvast 5 gratis fietsroutes ontvangen?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang gratis de digitale Fietskrant

Deel via