Themaroutes | Fietsroutes voor kinderen (8-12 jaar)

Fietsroutes voor kinderen

Fietsroutes voor stoere kids

Dat kinderen niet achter hun beeldscherm vandaan te krijgen zijn is gelukkig niet waar. En al helemaal niet wanneer je ze meeneemt op één van onze themaroutes van de week, speciaal voor stoere jongens en meiden. Het zijn kleine rondjes, maar ze zitten boordevol leuke activiteiten. Deze routes hebben zelfs een speciale naam gekregen: Routz! Daarmee geven we voortaan routes aan die heel geschikt zijn om met je (klein)kinderen te fietsen.

Zien en doen

Omdat spelen en avonturen beleven hongerig en dorstig maken, hebben veel van die activiteiten ook een plek om even uit te rusten en lekker te genieten. Maar natuurlijk zorgen we ervoor dat er ook onderweg een lekker ijsje, een lekkere snack of een broodje gezond te vinden is.

Fietsroute Lekker bezig in Middelburg

Fietsroute lekker bezig in Middelburg

Of je nu klein bent of groot: deze fietsroute heeft voor elk wat wils. Van een speeltuin voor de allerkleinsten tot lekker scheuren op een kartbaan. De brasserie bij deze route is heel kindvriendelijk. Het letterlijke hoogtepunt van deze route is de Lange Jan.

Naar de fietsroute

Fietsroute Lekker bezig in Venlo

Fietsroute lekker bezig in Venlo

Zijn je kinderen zo balorig dat je ze wel de boom in wilt sturen? Dat kan in deze fietsroute bij Fun Forest. Bij kinderboerderij Hagerhof hebben ze niet alleen heel veel gezellige dieren, maar je kunt er ook Miep’s Break In spelen: een soort escaperoom waarbij je niet uit-, maar in moet breken.

Naar de fietsroute

Fietsroute Lekker bezig in Amersfoort

Fietsroute lekker bezig in Amersfoort

Lekker klimmen en klauteren, dat kan bij de Kei Boulderhal, maar ook in de speeltuin van Dierenpark Amersfoort. Houden de kinderen meer van rijden? Dan kunnen ze terecht in de Wagenwerkplaats om eens lekker te skelteren of bij Sportstep voor vet hard scheuren met een echte sportstep.

Naar de fietsroute

Fietsroute Lekker bezig in Uden

Fietsroute lekker bezig in Uden

Sportieve kinderen zullen enthousiast worden van deze fietsroute, waarbij je kunt karten, skiën of snowboarden. Slimme kinderen zullen veel plezier beleven aan de escaperoom en kinderen die van natuur houden zullen genieten van Zie-ZOO en de kinderboerderij. En natuurlijk zijn ze allemaal gek op een patatje. Ook dat kan geregeld worden in deze route.

Naar de fietsroute

Fietsen met de Fietsnetwerk App is kinderlijk eenvoudig

Kies de omgeving waar je wilt fietsen en de app brengt je naar het dichtstbijzijnde knooppunt. Onderweg kun je lekker genieten van je omgeving en bij elk knooppunt krijg je informatie over je volgende knooppunt, wat er te zien en te doen is en hoe je daar moet komen. Zo eenvoudig is fietsen met de gratis Fietsnetwerk App!

 

Icoon App Store Apple Icoon Google Play Store

Wil je alvast 5 gratis fietsroutes ontvangen?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang gratis de digitale Fietskrant

Deel via