Themaroutes | Fietsroutes om uit te buiken

Uitbuiken fietsroutes header

Na zwaar tafelen even lekker uitbuiken op de fiets

Oliebollen, Gourmet, fondue of lekker tafelen met wild, dit is de tijd dat we genieten van lekker eten, drinken en natuurlijk van de sfeer van kerst en oud & nieuw. We kunnen ons voorstellen dat je na al deze lekkernijen even moet bijkomen en uitbuiken. Daarom hebben we enkele routes voor je geselecteerd die ook na het kerstdiner prima vol te houden zijn en ervoor zorgen dat je weer helemaal klaar bent voor de rest van de feestdagen. We wensen je hele fijne dagen en alvast een gezond en gelukkig nieuwjaar! 

Fietsroute langs het water bij Bruinisse

Bruinisse fietsroutes

Water, mosselen en natuurlijk de altijd gastvrije Zeeuwen. Het is ook de geboorteplaats van Hugo de Jonge, onze huidige minister van Volksgezondheid, welzijn & sport en dus toch ook een beetje
de minister van fietsen... 

Naar de fietsroute

Fietsroute Rond Groesbeek

Groesbeek fietsroutes

Het is een sprookje van een route want je fietst over de zeven bergen waarachter Sneeuwwitje zich volgens het sprookje verborg voor haar boze schoonmoeder. En het is de klimmetjes waard want je voelt je hier altijd op vakantie zo vlak bij de Duitse grens,

Naar de fietsroute

Fietsroute Jipsingboertange

Boertange fietsroutes

Jipsingboertange, Jipsinghuizen en Sellingen, waarschijnlijk plaatsnamen die je nog niet zo vaak voorbij hebt horen komen. In het Groninger landschap kun je deze prachtige plekken zonder al te veel tegenwind ontdekken omdat je voor een groot deel in de bossen fietst. Vergeet niet Vesting Boertange in je route mee te nemen en bij Gon's Theetoentje een kop koffie of thee mee te pikken onderweg. 

Naar de fietsroute

Fietsroute Het achterland van Wormerveer

Wormerveer Fietsroutes

Altijd leuk om in deze Noord-Hollandse omgeving te fietsen als je van weilanden, dorpjes en water kunt genieten. Daarnaast wordt je verwacht door de waard voor een heerlijk koud biertje bij Tapperij De Verwachting. Er zijn 3 Toeristiceh overstappunten toe te voegen in de route dus je kunt kiezen waar je start. 

Naar de fietsroute

Wil je alvast 5 gratis fietsroutes ontvangen?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang gratis de digitale Fietskrant

Deel via