Themaroutes | Biologische fietsroutes

Biologische fietsroutes

Thema Biologisch

Je kunt tijdens de fietsroutes van Fietsnetwerk.nl veel zien en doen op het gebied van bijvoorbeeld hotels, restaurants, kastelen en historie. Elke dag voegen we nieuwe afstapmomenten toe die je tijdens je dagje fietsen kunt bezoeken. Tussen deze afstapmomenten zitten heel veel verschillende soorten plekjes die de moeite waard zijn om te bekijken. Deze routes hebben een biologische tintje. 

Zien en doen

In deze routes hebben we een aantal afstapmomenten toegevoegd die iets met biologisch ondernemen of biologische producten te maken hebben. Zo kom je onder meer een Natuurbad, verschillende biologische wijngaarden en een biologische markt tegen. Je kunt ze op de website direct toevoegen in je route of ontdekken met de Fietsnetwerk App. Als je nu nog niet gebiologeerd op de fiets zit! 

Biologische fietsroute bij Amstelveen

Biologische fietsroute Amstelveen

Niet alleen een biologische maar ook een groene route met onder meer het Amsterdamse bos en Wijngaard De Amsteltuin. Even biologisch winkelen doe je op de biologische markt. Er zijn twee toeristiche overstappunten toe te voegen waar je eventueel je auto kunt parkeren en de fietsroute kunt starten. 

Naar de fietsroute

Biologische fietsroute bij Gulpen

Biologische fietsroute Gulpen

Klimmen in Limburg is natuurlijk geen probleem als je uitkijkt naar leuke afstapmomenten op de top. Tijdens deze route kom je ook weer een biologische wijnboer tegen. Daarnaast is biologische stroop en vers biofruit ook een aanrader. Als toetje kun je een biologisch ijsje nemen. Lekker proeven dus en om het visuele nog wat extra te prikkelen hebben we enkele kastelen voor je toegevoegd. 

Naar de fietsroute

Biologische fietsroute in Lelystad

Biologische fietsroute Lelystad

Lelystad heeft met haar relatief korte historie intussen een prachtig buitengebied. Je kunt hier eindeloos fietsen en we hebben een aantal biologische afstapmomenten toegevoegd waar je onder meer biofruit en biogroenten kunt verkrijgen. Als je goede smaak hebt ontdek je bij Terras Jan Goos de eerste Josper Grill in Nederland. 

Naar de fietsroute

Biologische fietsroute in Balkbrug

Biologische fietsroute Balkbrug

Rondom Balkbrug kun je niet alleen prachtig fietsen in een Natuurrijke omgeving, je hebt er ook enkele leuke biologische afstapmomenten. We hebben ze voor je toegevoegd aan deze fietsroute samen met andere  bezienswaardigheden. Een verrassende route in het altijd mooie Overijssel.  

Naar de fietsroute

Nooit meer de weg kwijt en altijd met een mooie herinnering naar huis

De voordelen van het fietsen met de Fietsnetwerk App zijn groot. Je raakt bijvoorbeeld nooit meer de weg kwijt omdat je precies ziet waar je bent. Daarnaast krijg je bij elk fietsknooppunt een berichtje wat de volgende stap in je route is. Op hetzelfde moment geeft de app je informatie over de afstapmomenten in de buurt. Je kunt direct de route hiernaartoe opvragen en met het kompas fiets je hier eenvoudig naartoe. Natuurlijk brengen we je ook weer terug naar de route. De app is gratis te downloaden.

 

Icoon App Store Apple Icoon Google Play Store

Wil je alvast 5 gratis fietsroutes ontvangen?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang gratis de digitale Fietskrant

Deel via