Testdag voor elektrische fietsen

Testdag voor elektrische fietsen

Elektrische fietsen testen op de grootste testparcours van de Benelux

We houden enorm van fietsen. Volgens brancheorganisatie BOVAG leggen we elk jaar nog meer kilometers af. Dit is niet alleen te danken aan de fietsknooppunten, maar ook aan de stijgende populariteit van elektrisch fietsen.

Voor de vijftiende keer een reeks evenementen

Na succesvolle eerdere edities organiseert Elektrischefietsen.com dit jaar opnieuw een reeks evenementen die helemaal in het teken staan van de E-bike. De evenementen die Elektrischefietsen.com organiseert behoren tot de grootste elektrische fiets evenementen van de Benelux. Tijdens één van de gratis toegankelijke evenementen heb je de mogelijkheid om tot wel 100 verschillende elektrische fietsen uit de nieuwste collecties uit te proberen. Het testen gebeurt tijdens het evenement op een testparcours dat in lengte varieert van 1,5 tot 3,2 kilometer.

Fietsen over een circuit en kans op een gratis E-bike

Op zaterdag 1 april is het eerste evenement op Circuit Zolder in België. Dit betekend dus dat je legaal op een circuit mag fietsen. Een week later, op zaterdag 8 april zijn de elektrische fietsen uit te proberen op recreatiepark Het Hulsbeek in Oldenzaal. Zaterdag 13 mei verplaatst het evenement zich naar Amersfoort en een week later naar Breda. Het laatste evenement vindt zondag 18 juni plaats op het Circuitpark Zandvoort. Als bezoeker van de ElektrischeFietsen.com evenementen maak je kans op één van de twee gratis E-bikes van het merk QWIC.

Evenementen vrij toegankelijk, aanmelden niet nodig

Elk van de evenementen zijn vrij toegankelijk, aanmelden is dus niet nodig. Elk evenement duurt van 10.00 uur tot 17.00 uur. Naast dat je elke nieuwe fiets kunt testen krijg je ook advies over de aankoop, veiligheid en technische vraagstukken. De routebeschrijving naar de evenementen kun je vinden op de website van Elektrischefietsen.com.

Wil je alvast 5 gratis fietsroutes ontvangen?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang gratis de digitale Fietskrant