Rond Vierhouten!

Fietsroute van de week | rond Vierhouten!

Beleef Vierhouten per fiets

De fietsroute van de week uit de provincie Gelderland voert u langs tal van prachtige Veluwse plekken. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

De afwisselende omgeving rond Vierhouten!

De perfecte fietsroute voor een natuurliefhebber. Deze route leidt u door de bossen en over de heide van dit prachtige gebied. Zo is het Vierhouterbos een gebied met eikenhakhoutbossen, beukenbossen en naaldbossen. In het bos leven dieren als edelherten, damherten, wilde zwijnen, reeen, vossen en nog veel meer. Met een beetje geluk spot u ze tijdens de fietstocht. Rond Elspeet ligt de Elspeetse Heide, een glooiend gebied met her en der wat vennen. En niet te vergeten de Vierhoutense Heide, een landgoed met bos, heide en zandverstuiving.

Buttonmeerinformatie

Zelf toe te voegen aan de route:

Bar Bistro Het Kleine Verschil

Bar Bistro Het Kleine Verschil

U bent van harte welkom bij  Bar-Bistro het Kleine Verschil , de horeca van de Veluwe. Uw Rustpunt midden op de veluwe. Direct gelegen aan wandel- en fietspaden in een van de mooiste omgevingen van Nederland. Daar vindt u het Kleine Verschil van Vierhouten, even heerlijk genieten van de rust.

Buttonmeerinformatie

Noord-Veluws Museum

Noord-Veluws Museum

Het Noord-Veluws Museum is vooral een kunstmuseum, dat werk toont van Noord-Veluwse kunstenaars. Het museum beperkt zich niet tot het geven van informatie over de schilderijen, maar koppelt daar verhalen aan. Verhalen van de schilders en de bewoners van dit deel van de Veluwe die hier van 1880 tot 1950 woonden en werkten. Het museum biedt de bezoeker een gastvrije en inspirerende omgeving.

Buttonmeerinformatie

Wil je alvast 5 gratis fietsroutes ontvangen?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang gratis de digitale Fietskrant

Deel via