Papier, hier!

Papier, hier!

Tips wat je allemaal kunt doen met fietskaarten

Wist je dat fietskaarten heel multifunctioneel kunnen zijn? Hieronder wat leuke tips waar je ze allemaal voor zou kunnen gebruiken naast een leuke fietstocht. 

 

 

Vijf dingen die je kunt doen met Fietskaarten

Maak er enveloppen van

Met een malletje snij je er heel gemakkelijk enveloppen van. Kijk hier hoe je dat doet. Zo worden jouw vakantiekaartjes wel heel erg origineel.

Maak er een placemat vanSnij de fietskaart in stukken op placemat-formaat. Laat ze plastificeren en je hebt gelijk een leuk gespreksonderwerp tijdens het eten: vertel waar je op deze kaart nog wel eens naar toe zou willen fietsen of hoe de omgeving van de gefietste route eruit ziet.

Bordspel met fietsknooppuntenFiets-erger-je-niet, Fietsenborden of De fietsers van Catan: leef je uit, schilder of teken een bord op je oude kaart en spelen maar.

Je fietskaarten als wandversieringKies een mooi en onbeschadigd stuk uit je kaart en lijst dat in. Zo heb je heel gemakkelijk een bijzondere wandversiering.

Neem ze mee naar de EftelingNiet zo creatief? Neem dan je kaarten mee naar de Efteling en laat je (klein)kinderen die in stukken scheuren om aan Holle Bolle Gijs te voeren. Succes verzekerd en Gijs is blij met je kaarten. ‘Dankuwel!’

 

 

Maar....

Waarom zou je daar je fietskaarten voor gebruiken? Omdat je die niet meer nodig hebt. We leggen je uit waarom je de fietskaarten prima voor andere dingen kunt gebruiken en eens kennis zou kunnen maken met onze fietsroute App.  Daarin vind je naast actuele fietsroute ook de leukste afstapmomenten onderweg. Dag fietskaart, hallo Fietsnetwerk App! 

Altijd actueel

Er vinden regelmatig veranderingen plaats in het netwerk van fietsknooppunten. De app is altijd actueel en wordt dagelijks bijgewerkt met de nieuwste knooppunten en afstapmomenten. 

Gratis routes

De Fietsnetwerk App is volledig gratis en je hebt dus ook alle fietsroutes gratis binnen handbereik. De Fietsnetwerk app bevat ook geen advertenties buiten leuke aanbiedingen van afstapmomenten onderweg. 

Alle fietsroutes in je broekzak

In de Fietsnetwerk App kun je snel een route in de buurt vinden. We hebben fietsroutes uit alle uithoeken van Nederland in ons bestand, er is dus altijd wel een fietsroute in de buurt van jouw locatie.

Afstapmomenten in de buurt

Bij elk fietsknooppunt krijg je een melding met wat er in de buurt van een betreffend knooppunt te zien en te doen is. Als je iets hebt gevonden wat je interesseert kun je ook gelijk de route ernaartoe opvragen en natuurlijk weer terug naar je fietsroute. 

 Beginnen 

Download nu de gratis Fietsnetwerk App en begin met genieten. Dankzij het gebruik van de modernste technologie gebruikt je telefoon nauwelijks data of stroom. Dus fietsen met onze app betekent zorgeloos fietsplezier waardoor je altijd met een mooie herinnering naar huis gaat en nooit meer de weg kwijt raakt.

 

                                                                                                    App stores download Android      App stores download Apple

Wil je alvast 5 gratis fietsroutes ontvangen?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang gratis de digitale Fietskrant

Deel via