Ondersteuning oudere versies Fietsnetwerk App stopt

Fietsnetwerk App voor Android

Ondersteuning stopt voor versie 1.5.0 of ouder

Een fietsroute fietsen met de Fietsnetwerk App is een must voor iedere recreatieve fietser. Echter, binnenkort stopt de ondersteuning van de App bij versie 1.5.0 en ouder. Mocht je de App nog niet hebben geüpdatet, download dan snel de nieuwste versie.

Ik heb de update niet uitgevoerd, wat nu?

Voer je de update niet uit en heb je versie 1.5.0 of ouder, dan kun je helaas geen routes meer fietsen met onze App. Controleer dus snel welke versie je hebt en voer indien nodig de update uit. Hieronder kun je lezen hoe je de app het snelst en gemakkelijkst kunt updaten.

Versie controleren en updaten voor Android (Samsung, HTC, Huawei etc.)

In de volgende stappen kan je precies zien hoe je de versie kunt controleren:

Stap 1: 

Checken van versie in Android (1) 

Zoek in de PlayStore naar 'Fietsnetwerk-Beleef fietsen' en klik op de App. Scroll vervolgens naar beneden totdat je 'MEER INFORMATIE' tegenkomt en klik hierop. Er vouwt zich dan een scherm uit waarin de uitgebreide informatie staat.

Stap 2:

Checken van versie in Android (2)

Onder het leeftijdsicoontje vindt je dan de versie die op jouw telefoon staat. Wanneer dit dus lager dan versie 2.0.0 is dien je de App te updaten, hoe je dat doet leggen we je graag uit:

Stap 1:

Updaten van de App in Android (1)

Ga naar het startscherm van de PlayStore en druk op het menu (de drie streepjes rechts boven in je scherm). Vervolgens vouwt er een menu open.

Stap 2:

Updaten van de App in Android (2)

Klik daarna op 'mijn apps en games', er volgt een overzicht met de te updaten apps.

Stap 3:

Updaten van de App in Android (3)

Klik bij de Fietsnetwerk App op updaten.Indien de Fietsnetwerk App er niet tussen staat heb je de laatste versie van de App op je telefoon staan of de App nog niet gedownload.

Versie controleren en updaten voor iOS (Apple)

Maak je gebruik van een Apple toestel? Dan kun je volgens de volgende stappen de versie controleren en eventueel de App updaten.

    Het checken van de versie en overzicht updates in iOS    De App updaten in iOS

Zoek in het startscherm van de AppStore op 'Fietsnetwerk - Beleef fietsen'. Scroll vervolgens naar beneden totdat je het kopje 'Informatie' tegenkomt. Je ziet daar de versie van de App staan die op jouw mobiel geïnstalleerd is.

Om de App te updaten ga je rechts onderin naar 'Updates', vervolgens klik je naast de Fietsnetwerk App op 'werk bij'. Indien de Fietsnetwerk App er niet tussen staat heb je de laatste versie van de App op je telefoon staan of de App nog niet gedownload.

Heb je de Fietsnetwerk App nog niet?

Download hem dan nu:

App stores download Android   App stores download Apple

Wil je alvast 5 gratis fietsroutes ontvangen?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang gratis de digitale Fietskrant

Deel via