Nieuwe update App maakt fietsroutes nog zorgelozer

Nieuwe update App maakt fietsroutes nog zorgelozer

Nieuwe updates in Fiets App

De Fietsnetwerk App krijgt met de nieuwe update weer nieuwe functionaliteiten om uw fietsroutes nog zorgelozer en met nog meer beleving te kunnen fietsen. Het fietsen met de App gaat hiermee nog eenvoudiger worden en de heerlijke afstapmomenten onderweg zijn direct inzichtelijk in het overzicht van uw fietsroute.

De updates:

1. Kompasfunctie

Met de kompasfunctie raakt u nooit meer de weg kwijt tijdens het fietsen van uw fietsroute! De kaart beweegt na het inschakelen van deze nieuwe functie mee met uw rijrichting. In de app was al een knop aanwezig voor een routebeschrijving in tekst naar het eerste knooppunt of de prachtige afstapmomenten die u onderweg tegenkomt. De kompasfunctie zorgt er nu voor dat u nog eenvoudig naar deze punten toe kunt fietsen zonder u zorgen te hoeven maken te verdwalen. De kompasfunctie kunt u activeren door op het pijltje recht boven in het scherm aan te klikken.

2. Afstapmomenten vooraf bekijken

In het routeoverzicht dat u krijgt nadat u een route heeft opgezocht krijgt u nog onderin bij de kaart alle afstapmomenten te zien. Als u erop klikt kunt u hier meer informatie en de voorzieningen ter plaatse vinden. Handig als u wilt kijken waar u de fietsroute kunt gaan starten en uw auto kunt parkeren of om alvast te bekijken waar u even koffie kunt gaan drinken onderweg. Uiteraard ontvangt u nog steeds bij elk knooppunt onderweg informatie over wat er te zien en te doen is in de buurt tezamen met de bekende routebegeleiding.

De Fietsnetwerk App nog niet geprobeerd?

Start dan direct met de App door deze gratis te downloaden voor IOS of Android. Wij verzekeren u dat uw fietskaarten overbodig zijn want een het fietsen van een knooppuntenroute gaat met de App van Fietsnetwerk een hele nieuwe belevenis worden!

Dowloadvoorios  ANDROIDAPP

Wil je alvast 5 gratis fietsroutes ontvangen?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang gratis de digitale Fietskrant

Deel via