Leg je mooiste herinningen vast: ontwerp je eigen reisdagboek met Travel Diaries!

ontwerp je eigen reisdagboek met Travel Diares

Creëer jouw persoonlijke reisdagboek

Maak je eigen 'Travel Diary' om de mooiste herinneringen nooit meer te vergeten. Weet je nog? Dat prachtige uitzicht vanuit je hotel, het heerlijke gerecht van de lokale keuken of de hilarische grappen van de straatcomedian. Laat deze ervaringen niet vervagen en leg het vast in je eigen reisdagboek van Travel Diaries. Via de online editor ontwerp je eenvoudig en gratis het dagboek in je eigen stijl. Creër een vormgeving dat past bij het verhaal door kleuren, lettertypes en lay-outs te kiezen. Met een eindresultaat om trots op te zijn! 

 

Sla je mooiste (fiets)herinnering op

Wat heb je vandaag gedaan? Waar ben je geweest? Welke bijzondere momenten heb je meegemaakt? Bewaar al deze mooie ervaringen in jouw reisdagboek. Beschrijf de momenten zo gedetaileerd mogelijk om later de gebeurtenissen te herbeleven. Het aanmaken van een dagboek is erg eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Bedenk een passende titel, ontwerp een eigen kaft en start met schrijven van het eerste hoofdstuk. 

Kijk voor reisinspiratie op de website van Travel Diaries. Hier lees je onder andere over ervaringen van andere mensen, reistips en bijzondere bestemmingen. Grote kans dat er ook informatie is te vinden over jouw volgende trip. Wie weet wordt je wel verliefd op een andere bestemming waar je zelf niet direct aan had gedacht. Er staan ook tips online over welke gadgets je absoluut niet mag vergeten op een (avontuurlijke) reis. Of reis bewust en kijk eens hoe je een vakantie op een duurzame manier kunt invullen. Reizen kan je natuurlijk over de hele wereld. Ook Nederland heeft bijzondere bestemmingen waar jij wellicht nog niet van af wist. Vaak is het ook nog te combineren met fietsen! Lees bijvoorbeeld de onderstaande artikelen over een de Van Gogh-fietsroute, bikepacken door Nederland en tips voor een ultiem winterweekend op de veluwe. 

 

Deel je reisdagboek met de wereld (of niet)

Heb jij een toffe reis gemaakt? Deel je verhaal en inspireer mensen over de hele wereld met jouw ervaringen. Je kunt je reisdagboek automatisch laten omzetten in een mooie online reisblog. Zelf selecteer je de hoofdstukken die je online wilt hebben en binnen een paar seconden heb jij een eigen blog. Sommige hoofdstukken houd je misschien liever privé. Dat kan! Selecteer enkel de hoofdstukken die je wilt delen.

Travel Diaries around the world

 

Download de Travel Diaries app

Dat is handig! Een gratis app waarin je elk moment je reisdagboek kan bijwerken. Het dagboek dat je hebt aangemaakt is gekoppeld aan je account. Je kunt dus zowel via de app als via de website aanpassingen doen aan je verhaal. Heb je nog helemaal geen dagboek gestart? Dat kan ook vanuit de Travel Diaries app. Je kunt dan ook heel eenvoudig een vakantiefoto vanaf je telefoon uploaden en plaatsen als kaft. Ontdek het gemak en download gratis de app in de App Store of Google Play store.

Travel Diaries app 

 

App-Store_NL    google-play_nl 

Wil je alvast 5 gratis fietsroutes ontvangen?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang gratis de digitale Fietskrant

Deel via