Kleine fietsroute bij Schipluiden

Fietsroute van de week 37

Wie het kleine niet eert ...

We genieten bij Fietsnetwerk.nl van de kleine dingen en laten je daar natuurlijk graag van meegenieten. Daarom is deze week ons thema 'kleine dingen' en deze fietsroute van de week sluit daar mooi op aan. Je kunt hem in een kleine anderhalf uur fietsen als je wilt.  Onderweg ontdek je ook nog een paar kleine dingen maar vooral ga je genieten van een echt Hollands polderlandschap! 

Naar de fietsroute

Zien en Doen

We hebben voor deze route enkele 'kleine' afstapmomenten voor je geselecteerd. Daarnaast kun je starten bij verschillende 'Toeristische overstap punten'. Dit zijn plaatsen die speciaal gemaakt zijn om een route te starten en waar je bijvoorbeeld gemakkelijk je auto kwijt kunt. Als je één van deze Top's wilt gebruiken als startpunt dan voeg je hem eenvoudig toe aan je fietsroute op de website. In onze fietsroute app zie je in het routeoverzicht direct waar je kunt deze Top's zich bevinden. 

Het kleinste dorp van Nederland

't woudt

Met 38 inwoners op het moment van het schrijven van dit artikel officiëel het kleinste dorp van Nederland. Dat past natuurlijk prima binnen deze kleine fietsroute hoewel je niet moet vergeten om te remmen anders ben je er alweer voorbij ...

Bekijk dit afstapmoment

Spelt in de hooiberg

De hooiberg

Je hoeft in het kleinste dorp van Nederland natuurlijk nooit lang te zoeken. Een heerlijke kop koffie of een lekkere lunch ga je vinden in De Hooiberg in 't Woudt.  Mocht je deze kleine route toch te lang vinden dan kun je ook nog blijven hangen voor een ontbijtje met Speltbrood... 

Bekijk dit afstapmoment

Glazen stad

Wateringen

Dit is volgens ons de mooiste plek om je fietsroute te starten, TOP Wateringen. Vanaf hier ontdek je innovatieve tuinbouw in de 'Glazen Stad' en is het heerlijk fietsen door het Westland. Je kunt hier je auto parkeren en nadat je fietsen zijn afgeladen hier van start gaan. Als je geen eigen fietsen mee wilt nemen dan begin je het beste in Schipluiden waar je bijvoorbeeld bij Rijwielhandel van den Bosch een fiets kunt huren. 

Bekijk dit afstapmoment

Wil je alvast 5 gratis fietsroutes ontvangen?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang gratis de digitale Fietskrant

Deel via