Innovatie | Fiets GPS-tracker met diefstalbescherming

Innovatie | Fiets GPS-tracker met diefstalbescherming

Fiets GPS Tracker met diefstalbeveiliging

Tracefy komt met een diefstalbescherming met GPS-oplossing en bijbehorende Trace & Recovery service. Tracefy is een jong bedrijf dat gespecialiseerde IoT oplossingen voor fietsen biedt. Voor drukke consumenten, zeker met een dure elektrische fiets, is een GPS-tracker een mooie aanvulling voor hun fiets.

Diefstalbescherming


Een GPS-tracker als extra diefstalbescherming. Het is een idee waar al een tijd steeds meer over te horen en lezen is. Consumenten vragen er spontaan naar. De GPS-oplossing is geschikt voor nieuwe én bestaande e-bikes en kan door fietswinkels zelf worden ingebouwd. En -niet onbelangrijk- de bijgeleverde software kan inzage bieden in de locatie van een enkele fiets of de locaties van een hele vloot fietsen tegelijkertijd.

Real-time je fiets volgen

Consumenten krijgen met de GPS-tracker extra beveiliging van hun fiets: ze kunnen zien waar de fiets is en worden via hun telefoon gewaarschuwd als op hij verplaatst wordt. Blijkt de fiets onverhoopt toch gestolen, kan hij eenvoudig worden opgespoord door een opsporingsdienst. Consumenten kunnen hiervoor een specifieke verzekering afsluiten die tot stand is gekomen door een samenwerking van Tracefy met een fietsverzekeraar en opsporingsdienst: Trace & Recovery.

Meer informatie over Tracefy vind je op tracefy.com
Contact via info@tracefy.com

 

Wil je alvast 5 gratis fietsroutes ontvangen?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang gratis de digitale Fietskrant