Gazelle presenteert e-bike met iconisch design

Gazelle presenteert e-bike met iconisch design

Gazelle presenteert e-bike met iconisch design

In opdracht van Gazelle ontwierp de designstudio Giugiaro Design een concept elektrische fiets waarbij design en rijcomfort perfect met elkaar zijn verenigd. 

Gazelle presenteert e-bike met iconisch design

De Europese consument maakt veel gebruik van de fiets als vervoermiddel, zowel recreatief als functioneel. De eisen die de consument aan zijn fiets stelt hebben tegenwoordig niet alleen betrekking op comfort, functionaliteit en kwaliteit, maar ook op het design. Met de Gazelle Concept elektrische fiets by Giugiaro Design worden de volgende stappen in het evolutieproces van de elektrische fiets gezet.

De elektrische fiets is de samensmelting van Gazelle’s ervaring in Nederlands fietscomfort en Guigiaro Design’s stijlvolle design. Gazelle brengt haar deskundigheid in op het gebied van rijcomfort, functionaliteit en kwaliteit. Giugiaro Design gaat met deze uitgangspunten aan de slag om tot een elektrische fiets te komen met een mooi design. Het resultaat is een revolutionaire elektrische fiets: een elegant design en de Gazelle standaarden voor rijcomfort.

Aan het einde van het jaar 2015 brengt Gazelle deze elektrische fiets met het design van Giugiaro in zeer beperkte oplage op de markt.

 

Bron: Koninklijke Gazelle

Wil je alvast 5 gratis fietsroutes ontvangen?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang gratis de digitale Fietskrant

Deel via