Fietsroutes langs Bierbrouwerijen

Fietsroute Bier brouwen

Voorzichting met genieten tijdens deze fietsroutes

Het is wel een beetje een vreemde combinatie, bier en fietsen. Toch wilden wij je deze week enkele routes aanbieden waarbij je langs prachtige historiche brouwerijen komt. Want intussen is Nederland groot in speciaal bieren geworden, zelfs groter als België, dus bier is een thema waar we niet meer omheen kunnen, en natuurlijk ook niet willen als je deze fietsroutes hebt ontdekt! Natuurlijk adviseren wij je wel om het bij even proeven te laten want ook op de fiets is rijden onder invloed niet aan te raden... 

Fietsroute Voor liefhebbers van Brabants bier

Liefhebbers fietsroute

Al 'pimpelend' genieten van de Brabantse gastvrijheid tijdens deze fietsroute waar je een aantal  historische brouwerijen tegenkomt. Daarnaast fiets je door de prachtige Brabantse omgeving waar je onder meer kunt afstappen bij het tekenlokaal van Vincent van Gogh, bij een boerderijterras en door een Natuurpoort kunt gaan. Met 75 kilometer geen klein rondje dus reserveer een dagje uit hiervoor.  

Naar deze fietsroute

Fietsroute Vier bier in Zuid Holland

Fietsroute vier brouwerijen

Ook voor deze route kun je best een lang dagje uittrekken met 96 kilometer. Zeker op de elektrische fiets natuurlijk prima te doen omdat er voldoende oplaadpunten onderweg aanwezig zijn.  Naast de bijzondere brouwerijen op deze routes hebben we ook een aantal TOP's waar je kunt parkeren om je route te starten en eindigen. Mocht je willen blijven slapen dan voeg je Holiday Inn Leiden aan je fietsroute toe. 

Naar deze fietsroute

Nooit meer de weg kwijt met de Fietsnetwerk App

Handig om deze langere routes te ontdekken is onze fietsroute app die je gratis kunt downloaden. Deze ideale gids voor onderweg zal je perfect begeleiden van knooppunt naar knooppunt. Ben je even de weg kwijt? Je ziet precies waar je bent en kunt zo heel gemakkelijk weer  terug naar de dichstbijzijnde fietsknooppunten op je route. Daarnaast geeft de app je informatie over de afstapmomenten die je tegenkomt onderweg. 

App stores download Android App stores download Apple

Wil je alvast 5 gratis fietsroutes ontvangen?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang gratis de digitale Fietskrant

Deel via