Fietsnetwerk App uitgelegd: het routeoverzicht

Fietsnetwerk App uitgelegd: het routeoverzicht

Haal het maximale uit onze fietsroute App

De fietsroute App van Fietsnetwerk.nl heeft diverse voordelen: Je hoeft nooit meer te zoeken, onderweg heb je een perfecte routebegeleiding en je gaat altijd met een mooie herinnering naar huis. In deze artikelreeks leggen we je uit hoe eenvoudig de App werkt.  We beschrijven per stap hoe je maximaal van de App kunt genieten.

Het routeoverzicht

Routescherm

1. De terugknop

Met de pijl die je links boven in het scherm ziet ga je terug naar het startscherm en kun je je zoekopdracht eventueel wijzigen.

2. Fietsroutes filteren op lengte

Mocht je niet meer dan een bepaald aantal kilometers willen fietsen, zeg 30, dan schuif je het rondje met '60' erin terug tot dat je bij de 30 bent. Ben je juist super fanatiek en wil je minimaal 50 kilometer fietsen? Schuif dan het rondje met '15' helemaal naar rechts totdat deze de 50 aantikt. In het eerste geval haalt de App alle routes eruit die langer zijn dan 30 kilometer. In het tweede geval haalt hij juist alle fietsroutes uit het overzicht die korter zijn dan 50 kilometer.

3. Het fietsroute blok

Als je in de App op dit blok tikt ga je naar de route. Je krijgt dan een heel overzicht te zien met wat je allemaal tegen kunt komen op de route en je ziet de route op de kaart, hier gaan we in het volgende artikel dieper op in. Onder de routenaam zie je de afstand van de betreffende route staan. Natuurlijk heeft elke zoekopdracht wel meer dan drie fietsroutes, om meer routes op basis van je zoekopdracht te vinden scroll je simpelweg naar beneden in dit overzicht.

 

Meer over de app

Wil je alvast 5 gratis fietsroutes ontvangen?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang gratis de digitale Fietskrant

Deel via