Feestelijke fietsroutes

Feestelijke fietsroutes

Maak er een feestje van

Maak van je dag een feestje met één van deze fietsroutes. We hebben drie feestelijke routes voor je op een rij gezet.

Feestje, feestje, feestje!

Drie keer feest zelfs, met deze fietsroutes:

Fietsroute feest in Friesland

Fietsroute feest in Friesland

Als je een fan van de Sneekweek bent hoeven we je natuurlijk niets te vertellen over die ene week vol vaarplezier, wedstrijden, muziek, lekker eten en nog veel meer. Jaarlijks komen er duizenden toeristen naar Sneek om het feest mee te maken. Maar Sneek heeft van de Sneekweek ook een kleine versie: Swinging Sneek. En dan is er nog het Sneker Simmer Kolkconcert. De fietsroute maakt een rondje om het Sneekermeer, een feest om te fietsen.

Bekijk de fietsroute

 

Feest'n in Drenthe

Fietsroute Fiets'n in Drenthe

Oké eigenlijk heet deze route 'Fiets'n in Drenthe', maar dat maakt het feest er niet minder op. In Aalden hebben ze in juni namelijk het jaarlijkse festival Folk veur volk, waar jong en oud kan genieten van folkmuziek uit alle windrichtingen. In de Beeldentuin van Gees vinden op woensdag concertjes plaats van uiteenlopende artiesten. Langs de route kun je zelfs een vogelconcert verwachten, de fietsroute loopt namelijk door een bosachtige omgeving.

Bekijk de fietsroute

 

Fietsroute voor sportieve feestgangers

Fietsroute voor sportieve feestgangers

Brabanders houden wel van een feestje, en van sport. Grote kans dat je in een evenement terecht komt wanneer je langs of door Etten-Leur fietst. Van de Boekenmarkt in april tot de marathon in oktober. Etten-Leur heeft 18 evenementen per jaar. Het sportieve karakter van de provincie komt vooral naar voren in de plaats Oudenbosch met 15 sportverenigingen. Echter, Roosendaal overtreft de beide plaatsen met maar liefst 22 evenementen en 23 (!) sportverenigingen.

Bekijk de fietsroute

 

Maak van je feestelijke route een groter feestje

Maak van je route nog een groter feestje door onze Fiets App te gebruiken. De App geeft je onderweg de beste routebegeleiding door middel van meldingen. Allereerst geeft hij je een melding over wat het volgende knooppunt is op de route. Daarnaast geeft hij je een melding wanneer er iets te zien of te doen is in de buurt van een fietsknooppunt. Zo hoef je nooit meer zelf te zoeken. De App maakt gebruik van de nieuwste technologieën, daardoor wordt het internet- en batterijverbruik tot een absoluut minimum beperkt.

Meer over de App

Wil je alvast 5 gratis fietsroutes ontvangen?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang gratis de digitale Fietskrant

Deel via