De vijf verleidelijkste afstapmomenten

De vijf verleidelijkste afstapmomenten

Waar zwicht jij voor?

Wanneer je deze vijf fietsroutes ziet is de kans groot dat jij je fiets tevoorschijn haalt. Omdat ze mooi zijn om te fietsen en omdat we in elke route een afstapmoment hebben verstopt waarbij je de verleiding om af te stappen niet kunt weerstaan. Voor welke fietsroute zwicht jij het eerst?

1. Fietsroute Verleidelijke Noord-Hollandse duinen

 

Fietsroute_Verleidelijke_Noord-Hollandse_duinen (1)

Fiets door de mooiste duingebieden van Noord-Holland, met aan de ene kant de Noordzeekust en aan de andere kant bijzondere landhuizen en kastelen. In Santpoort-Noord kun je op ontdekkingsreis door cacao-, thee- en koffieplantages bij de Santpoortse Verleiding.

Naar fietsroute

2. Fietsroute Water in de Betuwe

Fietsroute_Water_in_de_Betuwe

Een fietsroute met voor elk wat wils: ideaal voor liefhebbers van water dankzij de Waal, de Linge en het Amsterdam-Rijnkanaal. Maar ook voor liefhebbers van geschiedenis is het smullen in Tiel en Buren. In het laatste stadje hebben ze in het weekend zeer verleidelijke brocante, sieraden en religieuze artikelen.

Naar fietsroute

3. Fietsroute Langs de Lange Linschoten

Fietsroute_Langs_de_Lange_Linschoten (1)

Misschien komt dit gebied je bekent voor. Dat zou best eens kunnen, omdat in de omgeving van Oudewater de Tv-serie Swiebertje is opgenomen. Zijn beeltenis staat er nog altijd, starend naar het oude stadhuis waar Bromsnor hem vaak opsloot. In Woerden is de verleiding groot om met bloemen in je fietstas verder te fietsen, want ze hebben daar voor elk moment het juiste bloemrijke jasje…

Naar fietsroute

4. Fietsroute Donge en Dongen

Fietsroute_Donge_en_Dongen (1)

In Brabant is het fietsen en ontdek je verborgen schatten. Of ben je al eens in de vesting van Geertruidenberg geweest? In Dongen hebben ze een grote collectie lingerie voor vrouwen met een maatje meer, maar ook bad-, nacht- en beenmode. Dus laat je verleiden en stap even af…

Naar fietsroute

5. Fietsroute langs den Olden Florus

Fietsroute_langs_den_Olden_Florus (1)

De burgemeester en gemeentebode van Barneveld deelden een gemeenschappelijke hobby: archeologie. Dat heeft een fraai museum opgeleverd dat de naam van de burgemeester kreeg: Nairac. Je kunt er een compleet dorp opgegraven zien worden, maar ook toegeven aan de Gelderse Verleiding die eigenlijk anders heette.

Naar fietsroute

Wil je alvast 5 gratis fietsroutes ontvangen?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang gratis de digitale Fietskrant