De veiligste fiets App van Nederland

De veiligste fiets App van Nederland

Geen Fietsnavigatie app

De Fietsnetwerk App is geen fietsnavigatie App? Hoewel je anders zou verwachten hebben we bij Fietsnetwerk.nl het anders aangepakt. Onze Fiets App geeft je perfecte begeleiding tijdens je fietsroute en je weet wanneer je de App gebruikt precies wat er in de buurt van je fietsroute te zien en te doen is. Het nieuwe knooppuntenfietsen betekent, altijd de juist informatie op het juiste moment en op de juiste plaats!

Veilig je fietsroutes fietsen

Elke route in onze Fietsroute App loopt via het bekende netwerk van fietsknooppunten. Omdat dit systeem  prima is en de borden duidelijk zijn heb je  geen fietsnavigatie nodig. Daarom informeren wij je ruim op tijd voor een knooppunt over de volgende stap in je route, en wat er te zien en te doen is in de buurt. Zo kun je onderweg lekker om je heen kijken en op de weg letten.  Hierdoor is de Fietsnetwerk App heel veilig om je fietsroutes mee te fietsen.

Vrije tijd in je broekzak

Als je een prachtige route fietst wil je natuurlijk graag weten wat er in de buurt allemaal te zien en te doen is. Vaak worden bijvoorbeeld prachtige bezienswaardigheden of een leuk restaurantje niet aangegeven op de fietsknooppuntenborden en daardoor fiets je ze voorbij.  Met onze Fietsroute App heb je naast de mooiste fietsroutes ook bezienswaardigheden en horecagelegenheden altijd bij je.

Nooit meer de weg kwijt dankzij het kompas

Op sommige momenten is een stukje extra begeleiding nodig. Wanneer je bijvoorbeeld naar het eerste fietsknooppunt wilt fietsen, of een afstapmoment wilt bezoeken beschrijft onze Fiets app stap voor stap hoe je er komt. In tekst of met onze handige kompasfunctie. Dit gebeurt zonder spraaknavigatie zodat je onderweg naar een afstapmoment of het eerste knooppunt ook nog een gezellig gesprek kunt voeren.

Download de Fietsnetwerk App

Alle fietsroutes in je broekzak? Download dan nu de Fietsnetwerk App in de App- of Playstore. Natuurlijk is hij gratis!

 

App stores download Android  App stores download Apple

Wil je alvast 5 gratis fietsroutes ontvangen?

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang gratis de digitale Fietskrant

Deel via